Brandwold PhotographyÖvrigtPorträtt

A dream about a meadow fairytale

En stylad fotografering jag har drömt om att få göra länge! Tillsammans med ett fantastiskt team så blev det äntligen verklighet i juli när vi lyckades pricka in en underbar sommarkväll. Jag skickade inspirationsbilder på klänningar till Isabella som sydde upp dessa två utifrån några enkla bilder och mina tankar, de blev över förväntan och jag är så imponerad av henne! Nu har jag beställt ett gäng gravidklänningar, så från augusti och framåt kommer jag kunna erbjuda fantastiska klänningar till mina kunder<3 Inte nog med att hon gjorde klänningarna, hon gjorde även håret och Cecilia gjorde deras make. I sista sekund fick vi även tag på Jessica och underbara Juppe, som levererade som ett riktigt proffs! Vilken tur för oss att den andra hästägaren ställde in i sista sekund, för Juppe var en dröm att jobba med. Modellerna Cecilia och Isabella är väldigt hästvana vilket underlättade, även om Juppe var världens snällaste. Jag älskar att få go all in i kreativiteten, tveka inte att kontakta mig om du drömmer om annorlunda bilder på dig och din partner eller kanske tillsammans med era barn? PS. Här hittar ni en liten behind the scenes film från denna plåtning.

fineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholmfineart-fotograf-stockholm

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

One Comment

Leave a Reply