Så mycket mer än bara bilder.
Låt mig berätta er historia.

Jag har fotat bröllop sedan 2008 och känner mig övertygad om att jag vill fokusera på värdet och upplevelsen i bröllopsfotografering genom att exklusivt erbjuda heldagar.

Mina bilder är färgrika. Ljusa. Stilrena. Genuina. Jag gillar att visa den glädje, kärlek och lycka som finns i relationer människor och brudpar emellan. Som fotograf är jag otroligt lyckligt lottad att få arbeta med bröllop, att få skapa bilder som kunderna kommer titta tillbaka på under så många år för att minnas sin dag, sina vänner och familjer och all kärlek som väger så tungt. Bröllopet är startskottet på något stort: äktenskapet. Det är det jag vill fokusera på i mitt bildberättande, er. Det är inte blommorna, dukningen eller den location ni har valt som är fantastisk, det är ni. Er kärlek till varandra och det ni står inför.

Bröllop är så mycket. Mycket känslor. Mycket historia. Mycket familj. Mycket planering. Mycket att ta in. Vad är viktigt för er? Många fokuserar på porträttdelen som är en jätteviktig del (jag fullkomligt älskar vackert poserade porträtt), det är ofta de bilder som man förstorar och använder till tackkorten. Men jag vet att det är utan tvekan de bilderna däremellan som ni kommer att värdesätter på ett annat sätt, på ett djupare plan. Jag vill att er bildberättelse ska hjälpa er minnas hur förväntansfulla ni var när ni gjorde er i ordning, minnas kärleken när ni såg varandra för första gången i bröllopskläder, minnas nervositeten när klockorna ringde och ni med darriga ben klev in i altargången, minnas kärleken från era nära och kära i omsorgsfulla tal och minnas glädjen i den galna dansen. Inte minst vill jag att ni ska få ta del av alla de detaljer ni missar under dagen, för att ni är fyllda av lyckorus och inte kan ta in allt, för att ni bara har ögon för varandra i kyrkan och inte ser tårarna i era föräldras ögon, för att ni inte hinner umgås med alla gäster lika mycket som ni skulle vilja.

Jag vet att det kan låta som en klyscha, men bilderna kommer verkligen öka i värde över tiden och jag vill att mina brudpar får hela sin bröllopsberättelse dokumenterad. Därför erbjuder jag ett paket – unlimited hours – för bröllop. Detta för att berätta er historia, ert bröllop, på bästa sätt. Jag fotar ett begränsat antal bröllop varje år för att säkerställa kvalitet och en personlig upplevelse för mina par. Ser fram emot att höra av er!

Name

Name

Name

Name

Name

Name

Bokningsförfrågan

Om ni gillar min bildstil så är ni varmt välkomna att fylla i formuläret så återkopplar jag med mitt bröllopsmagasin så fort jag kan. Jag svarar normalt inom en dag, om du inte fått svar så kolla i mappen för skräppost. Här hittar ni FAQ.

Era namn (obligatorisk)

E-mail (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Vigseldatum (ÅÅÅÅ-MM-DD)

Plats för vigseln

Hur hörde ni talas om Brandwold Photography?

Vad är det med mina bilder som ni har fastnat för?

Berätta mer om er och er dag! Har ni något tema? Hur många gäster planerar ni för? Vad är viktigast för er gällande fotograferingen? Något annat ni vill tillägga?