Bröllop

Bröllop i Ekerö kyrka

By 27 november, 2014 No Comments

brollopsfotograf-ekero-4507brollop-skytteholmbrollopsfotograf-ekero-4455brollopsfotograf-ekero

Majdagen då Alexander och Jessica gifte sig bjöd på svensk sommarvärme och det kunde inte vara vackrare! Vigseln ägde rum i Ekerö kyrka och sedan hölls festen på Skytteholm, båda platserna låg så vackert vid vattnet. Efter vigseln bjöds gästerna på fika i logen, ett jättemysigt upplägg på mingel innan det var dags för brudskålen och sedan middagen. Se hela berättelsen här.

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

Leave a Reply