Bröllop

Bröllop på Söder

brollopsfotograf-katarina-kyrka
brollopsfotograf-katarina-kyrka8
brollopsfotograf-katarina-kyrka3 
brollopsfotograf-katarina-kyrka1

I september fotade jag Linas och Felix bröllop, vigseln ägde rum i Katarina kyrka på Södermalm och festen hölls sedan i Riddarhuset. Lyckades pricka in en otroligt härlig sensommardag med strålande solsken och värme. Lina och Felix var så himla fina tillsammans, de var en fröjd att fota och så mycket kärlek sinsemellan. Jag låter bilderna tala för sig, klicka på någon av dom för att se hela deras berättelse eller klicka här.

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

Leave a Reply