Bröllop

Bröllop Vasaborgen i Uppsala

By 25 november, 2014 No Comments

brollop-borgargarden-uppsala

Jonas och Kathryn gifte sig i Vasaborgen i Uppsala slott, en fantastiskt vackert lokal med gamla anor. Gästerna var en mix av svenskar och Kathryns släkt från Yorkshire, England så det var väldigt roligt att ta del av den mixade kulturen. Alla var så fina med stämningen på topp och trots de mörka molnen slapp vi precis undan regnet som bröt ut precis när de satte sig till bords. Många av bilderna tog vi i Botaniska trädgården som ligger mitt emot slottet, så det fanns gott om vackra platser för porträttfotografierna.

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

Leave a Reply