Bröllop

Bröllop i Vaxholm, Badholmen

brollop-vaxholm-badholmen-9 brollop-vaxholm-badholmen4brollop-vaxholm-badholmenbrollop-vaxholm-badholmen2brollop-vaxholm-badholmen5brollop-vaxholm-badholmen3

Bröllop i Vaxholm på Badholmen kan ju vara ett av de vackraste ställena i Stockholms området. Johanna och Kenny gjorde sig i ordning på Vaxholms hotellet innan de sedan (under busvisslingar!:) gick genom hela Vaxholm till Vaxholms kyrka där vigseln ägde rum. Efter vigseln tog de sedan båten över till Badholmen där bröllopsfesten hölls. En fantastisk dag på alla sätt och vis, så otroligt fina tillsammans och hela följet var en fröjd att fotografera. Ovan ses ett urval av början på dagen, se hela berättelsen här.

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

Leave a Reply