Par

Engagement session Florence

Åh så underbart det var att få möta våren i Italien! I år blir det ett riktigt Italien år för mig, ska tillbaka dit två gånger igen framöver, men denna gång var det för att vara med på Jeremy Chous workshop. Jag var med på en av hans workshops för tre år sedan, denna gång var det extra spännande då jag har börjat plåta analogt och såg verkligen fram emot att lära mig mer från en av de (i mina ögon) bästa hybrid fotografer. Framöver ser jag fram emot att blanda in mer och mer analog fotografering under bröllop, för sin tidlösa klassiska vackra färgåtergivning, samtidigt som digitala format ger fantastiska ISO möjligheter och en snabbhet som är tacksam i pressade och mörka (gällande ljus:) stunder. Dessa bilder är en kombo av både analogt och digitalt (som är matchade mot mina analogt inscannade bilder).

Workshop Host | @jeremychouphotography #jeremychouworkshop Planner | @weddingsintuscany Designer & Styling | @tristanneedhamdesign Hair & Makeup | @silviagerzeli.muaJewelry | @susiesaltzman Suit | @altonlaneHeels | @bellabelleshoes Modeling Agency | @espritmodelmanagement @iam_gafurcani @vita_vikoriya Speakers | @stylemepretty @theFINDlab @flothemes Sponsors | @theFINDlab @sixteenandgrain @flothemes

engagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italyengagement-florence-italy

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

Leave a Reply