Enskilt, med partner eller övriga syskon

Gravidfotografering

Vanligen när jag fotar gravida par så ser jag det som en vanlig parfotografering, men kanske lite mer extra fokus på magen. Det brukar också bli mer enskilda porträtt enbart på den blivande mamman utöver era parbilder. Jag vill porträttera er, som par, i er förväntan inför det nya men meddela gärna mig om det är någon särskild bild ni har tänkt på och önskar er.

Ska vi ta bilder utomhus bestämmer vi tillsammans en plats beroende på vilken stil/känsla ni vill ha i bilderna, gärna en plats som betyder och representerar er (jag hjälper er gärna!). Vid fotografering i studion finns det möjligheter till flera olika utseenden genom att byta bakgrunder.

Jag brukar rekommendera att ta gravidbilderna mellan v. 25-35, men det är väldigt individuellt hur man mår och känner sig, så vi bokar utifrån när ni känner er bekväma. Jag har en stor uppsättning av gravidkläder att låna ut till er fotografering hos mig, kika gärna på nedanstående länk. Jag har kontakt med flera hår-och make up artister samt florist, hjälper er gärna om ni önskar lite extra styling inför fotograferingen.

Klänningar
Portfolio
Bus, skratt och kramar

Familjefotografering

Jag vill berätta er historia på ett äkta sätt med äkta känslor. Med barn funkar det sällan bra att be dem le och titta in i kameran men desto bättre att busa och hitta på galna upptåg! Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina bilder, så att ni kan njuta av dom i generationer. Jag anser att er (och särskilt barnens) upplevelse av fotograferingen är väldigt viktig utöver att ni får bilder av högsta klass, med andra ord: jag kommer inte be era barn att le, jag kommer få dom att skratta! Vid inomhusfotografering i studio blir det lugnare miljö för klassiska porträtt med möjlighet till stor variation till olika bakgrunder medan vi kan leka mer och hitta på olika uppdrag utomhus. Så vill ni ha busiga bilder där barnens personlighet verkligen kommer till sin rätt - välj utomhusfotografering.

När ni bokar en familjefotografering kommer vi överens om vad ni vill ha för bilder. Vanligast är enskilda bilder på barnen, syskonbilder, enskilda bilder bara på er föräldrar samt huvudfokus på hela familjen tillsammans. Var beredda på att bli delaktiga i utomhuslekarna! Det blir allt från pussar, kittlingskrig, nu-kommer-pappa-och-tar-dig! till kramar. Bli inte förskräckt om det kanske skulle kunna komma tårar, det kan bli jättefina bilder när mamma eller pappa tröstar. Kom avslappnad, barnen mätta och belåtna och alla sugna på ett äventyr! Ta gärna med rekvisita om ni önskar, något som betyder mycket, favoritnallen eller varför inte såpbubblor?

Portfolio
Precis som dom är

Barnfotografering

Jag erbjuder barnfotografering utomhus under sommaren medan övrig tid på året är vi inomhus i min studio, där det alltid är bra ljus och varmt och skönt. Fotograferingen tar vanligen mellan 30 och 60 minuter, vi har ingen stress utan fotar tills vi är nöjda, men kommer ni med småbarn tryter ofta tålamodet fortare än så. Jag har ett flertal bakgrunder att välja mellan och det går bra att få flera olika looks under samma fotograferingstillfälle. Jag har också en stor säng som det är fritt fram att hoppa och ha kuddkrig i, det brukar vara ett väldigt populärt inslag i slutet av fotograferingen:)

I studion har jag en rekvisita i form av söta mössor, tyllkjolar, hårband, vimplar, leksaksbil, dockvagn och leksaker men du är varmt välkommen att ta med och föreslå egen rekvisita om du så önskar. Vid inomhusfotografering i studio blir det lugnare miljö för klassiska porträtt med möjlighet till stor variation till olika bakgrunder medan vi kan leka mer och hitta på olika uppdrag utomhus. Så vill ni ha busiga bilder där barnens personlighet verkligen kommer till sin rätt - välj utomhusfotografering. Barn upp till 2 år brukar dock bjuda på sina skönaste miner även inne i studion :)

Portfolio