Jag vill fånga ditt bästa jag

Jag är hedrad över att du funderar på att anlita mig som din bröllops- eller porträttfotograf. Det är ett förtroende jag tar på största allvar och med stor värme, jag ska göra mitt absolut yttersta för att spegla er speciella händelse. Att arbeta med mig innebär rak och ärlig kommunikation, jag älskar att diskutera kring och höra mina kunders berättelser. Min nyfikenhet och enkelhet syns i de bilder jag tar. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Utöver bröllopsfotografering erbjuder jag porträtt för enskilda, par, familjer samt boudoir. Som fotograf har jag specialiserat mig på porträtt och jag känner snabbt av vem jag har framför mig. Känner du dig inte som en van fotomodell? Slappna av, jag lovar att prestera mitt bästa för att ni ska få äkta, avslappnade bilder med hänsyn till mest fördelaktiga utseende, finast bakgrund och bäst ljusförhållanden. Jag jobbar mycket med en interaktionsmetod som kallas Beloved, för att skapa en mysig upplevelse för mina kunder under fotograferingen utöver att leverera bilder som känns i hjärtat. Jag anser att bilder gör sig allra bäst i fysisk form och jag är stolt över att kunna erbjuda er hela kedjan – från fotografering, via bildbehandling till färdig produkt. Jag ser fram emot att höra mer om vad ni vill föreviga!

Hur en fotografering med mig kan upplevas…

Avslappnad

100%

Posering vs genuina ögonblick

50%

Kreativa idéer

80%

Tydlig dirigering av hela tjocka släkten för gruppbilder

100%

Diskussion för att nå gemensamma visioner

100%

Asgarv vid familjebilder

70%

Kärlek till varandra

100%

Fokus på er

100%

brollop-bromma-ljunglofska-slottet-1

Bröllop

Jag erbjuder heldagsfotografering för att berätta er historia, detta ingår:

 • Fri support innan, under och efter bröllopet
 • Konsultationsmöte där vi går igenom era önskemål
 • Fotografering av hela dagen från förberedelser till dansen
 • Samtliga utvalda bilder redigerade, levererade i hög- och lågupplöst format på USB-minne
 • Bildspel online med utvalda favoritbilder att visa för nära och kära
 • Resa till och från bröllopet (inom Stockholms län)

 • Jag anser att några få bilder från utvalda delar av dagen aldrig kan ge en rättvis bild av ett så viktigt och unikt tillfälle som ett bröllop. Jag vill inte att varken jag eller mina kunder ska behöva räkna timmar. Därför erbjuder jag ett paket – “unlimited hours” – för bröllop. Detta för att berätta er historia, ert bröllop, på bästa sätt. Jag utgår från Stockholm men älskar att resa och fotar bröllop över hela Sverige men även utomlands, då tillkommer endast ersättning för resa och eventuellt boende.

  Prislista och bokningsförfrågan

  brollop-bromma-ljunglofska-slottet-1-3

  Porträtt

  Jag erbjuder fotografering i både naturligt ljus och studio, detta ingår:

  • Välkomstbroschyr med all information ni behöver inför er fotografering
  • Förberedelse, planering och service innan, under och efter fotograferingen
  • Fotografering 30-90 minuter i min studio eller utomhus med tillgång till noga utvald rekvisita
  • Personlig bildvisning i studion
  • Milersättning inom 30 km från Täby
  • Upphämtningstid för att få hem era efterlängtade produkter

  Digitala bildfiler och produkter köper ni sedan separat vid den personliga bildvisningen i studion ett par veckor efter er fotografering, för att ni ska få precis det ni vill ha. Jag har valt ut leverantörer som uteslutande jobbar med professionella fotografer som möter mina höga krav gällande design och kvalité. Min långa erfarenhet som grafisk formgivare med inriktning mot trycksaker gör att jag skapar starka berättelser till era album, printboxar och tavelväggar för att njutas av i generationer.

  Prislista och bokningsförfrågan

  Vi är supernöjda med Tereses insats inför, under och efter vårt bröllop. Vi kände på en gång att hon förstod vad vi ville ha i bilderna. Under konsultationen tog hon sig tid att säkerställa våra gemensamma mål med bilderna och vi litade fullkomligt på att hon skulle göra ett bra jobb. När dagen sedan kom smälte hon in bland gästerna, tog automatiskt bilder på de ögonblicken vi önskade och lyckades på ett trevligt sätt få alla våra nära med på uppställningsfoton! Det kändes naturligt att bli fotograferad utav Terese och när det blev dags för porträttfotograferingen flöt den på smidigt och kändes inte alls stel eller påklistrad. Det var befriande att ha någon som sa exakt hur vi skulle stå, titta och hålla handen! Våra bilder är fantastiska och vi skulle varmt rekommendera henne till våra bästa vänner! Tack för din insats, vi kunde inte vara mer nöjda!

  Jessica & Alexander

  Det kändes jättebra från första stund. Terese var noga med att förstå hur vi ville ha våra bilder och tog sig verkligen tid för detta. Förutom att hon verkligen gjorde fotograferingen till hur vi ville ha den hade hon även massa fina idéer som passade oss. Terese var dessutom otroligt proffsig, trots gassande sol och knivskarpa skuggor lyckades hon hitta perfekta vinklar. Resultatet blev precis som vi ville ha det! Sedan var det också väldigt avslappnade att fotas av Terese, en trevlig och jordnära person som varmt rekommenderas.

  Jenny & Erik

  Vi letade efter en fotograf till en fotografering av bland annat våra två barn i folkdräkt. Vi hittade Terese hemsida och tyckte den såg professionell ut. Vi uppskattade att Terese svarade snabbt och hade en positiv attityd och var lätt att samarbeta med. Som person upplevde vi Terese väldigt professionell, snäll och tillmötesgående. Hon kom med egna förslag inför och under fotograferingen och var dessutom väl förberedd med förslag på var vi skulle ta bilder med tanke på ljus, vind och bakgrund. Terese var väldigt lyhörd på vad vi hade för önskemål, men kom med egna genomtänkta förslag under fotograferingen. Vi uppskattade att hon visade oss bilder löpande under fotograferingen. Att ta bilder på barn i 3 och 5 års åldern är inte lätt. Men Terese lyckades fånga otroligt många fina bilder både uppställda porträtt bilder men framför allt naturliga bilder på barnen. Hon tog bilder både ute och inne och vi är jätte nöjda med kvaliteten. Vi rekommenderar henne varmt och skulle absolut använda henne igen.

  Elin & Sloan

  När vi bokade vår familjefotografering med Terese så kändes det självklart. Hon var proffesionell, trygg och tog bra bilder. Vi möttes av en lika bra fotograf som ledde hela familjen genom en stojjig och tokig fotografering i sensommarsolen. Bilderna var ju såklart kanon och det var super att få dom så snabbt efter sessionen! Det var en kanonupplevelse som gav underbara bilder och minnen!

  Charlotte