Par

Julia & Jakob

By 15 februari, 2015 No Comments

Jag träffade Julia och Jakob för att ha en provfotografering inför deras bröllop som jag ska fota i sommar. Vi pratade om mitt nya koncept Beloved och kom fram till att vi kommer göra mer klassisk posering istället, det viktigaste är att man är bekväm framför kameran och vissa trivs bättre med klara direktiv och är det något jag är bra på så är det klara direktiv:) Jag känner Julia sen 1,5 år tillbaka och hon är den mest positiva människan jag har träffat, alltid nära till skratt och hon förgyller mitt liv på så många sätt. Hon och Jakob har varit tillsammans i över tio år och de är så fina tillsammans! Ser så mycket fram emot deras bröllop som kommer äga rum i de småländska skogarna under högsommaren.

brandwold.se-18

jj1

jj2

jj3

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

Leave a Reply