My brand promise

Så mycket mer än bara bilder. Låt mig berätta er historia.

Min bildstil – lifestyle med idealiserande stil

Visste du att människan minns i bilder – inte ord? Minnen kan väckas av vad man hör, doftar eller känner – men själva minnet gestaltar sig som en bild. Ett mentalt fotografi skulle man kunna säga. Brandwold Photography är ett företag som tror på den kommunikativa kraften i ett fotografi och inser vikten av att ta vara på minnen som är betydelsefulla.

Mitt första bröllop fotograferade jag 2008 och det var en fantastisk upplevelse att få dela med brudparet. Att arbeta med mig innebär rak och ärlig kommunikation, jag älskar att diskutera kring och höra mina kunders berättelser. Min nyfikenhet och enkelhet syns i de bilder jag tar. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. För mig innebär det att fånga den vibrerande förväntan som finns hos ett par som just beslutat att leva resten av livet med varandra. Det är att visa en mormors stolthet när hon ser sina barnbarn växa upp. Det är att gestalta kärleken hos en familj som tillsammans kämpar mot cancer. Eller plocka fram det vackra i dig för att du helt enkelt vill hylla dig själv med nya porträttbilder.

Min stil är öppen, uppriktig, ärlig samtidigt som mycket tanke ligger bakom val av bakgrund, ljus och styling av den tänkta bilden innan momenten skapas. Med skapas menar jag att jag gillar att intrigera med mina kunder, mötas, uppleva. Jag vill inte bara ge er fantastiska bilder, jag vill att ni ska gå ifrån fotograferingen med känslan att ni haft en mysig stund tillsammans. Jag poserar och får er att slappna av tillsammans genom uppgifter, som ser väldigt naturligt ut på bild. Stilmässigt blandas vidare utsnitt med mer närgångna bilder, jag gillar att komma nära och få fram det mjuka och vackra i de ögonblick som förevigas. Kontrastrika detaljer ger djup i bilderna och jag vill alltid få fram en helhetskänsla i min berättelse. Jag strävar efter att vara konsekvent i min stil, både gällande fotograferingen och bildbehandlingen, för att du ska veta vad du kan förvänta dig för typ av bilder.

Min passion – spegla och hylla kärleken i relationer

För att kunna vara avslappnad i en fotografering är relationen med din fotograf avgörande, något jag värdesätter högt och jag får ofta höra att mina kunder tycker det känns tryggt och bekvämt att stå framför min kamera. Så oavsett om det handlar om en dokumentation av din och din partners stora dag där ni inför vänner och familj lovar varandra evig trohet och firar tills solen gått både ner och upp eller om du vill ha ett gäng riktigt härliga bilder på dina barn/hundar/bästa vänner så är jag rätt person att kontakta om ni liksom jag värdesätter relationer. Kärlek. Att mötas och att diskutera. Min stora passion för möten mellan människor har gjort att jag uteslutande jobbar med just människor – jag har specialiserat mig på porträtt och jobbar både med befintligt/naturligt ljus och blixtar.

Jag arbetar aktivt med att hela tiden utvecklas genom kurser, nätverk och workshops och ser alltid till att ha högkvalitativ utrustning. Jag anser att en bild aldrig kan ge en rättvis bild av ett tillfälle, därför vurmar jag så mycket för vackra album. När man har valt ut de bilder man önskar som förstoringar på väggarna finns det så många starka bilder kvar, som tillsammans bildar en berättelse. De som inte platsar som förstoring idag kanske är de som kan bli allra mest betydelsefulla över tid. Jag erbjuder många högkvalitativa produkter så som album, touchplattor och prints, men vill inte begränsa mina kunder, så jag erbjuder även digitala filer.

Jag skulle beskriva mig som öppen, förberedd, driven och skapande under porträttdelen på ett bröllop och mer dokumentär under övriga delar av dagen, där jag förutser moment att fånga utöver de spontana situationerna som uppstår där och då. Jag vill att ni ska vara helt avslappnade under vår tid tillsammans, jag vill att ni ska känna att vi har en samsyn i hur vi ska porträttera er kärlek. Jag vill förmedla äkta känslor hos äkta människor, på ett ärligt sätt som ni kommer känna igen er i och värdesätta – vare sig jag förevigar er bröllopsdag eller tar bilder på era barn till fotoväggen. Läs gärna mer här om vad en upplevelse hos mig kan innebära och hur mina kunder uppfattar mig.

Låt mig berätta er historia.

brollopsfotograf-stockholm-1-3
brollopsfotograf-stockholm-1-4
brollopsfotograf-stockholm-2-2

Tror du att vi skulle göra ett bra team? Jag ser fram emot att höra av dig! Bokningsförfrågan