Människor. Porträtt.
Det är min specialitet.

Älskar.

01. Djur & resor

Jag älskar djur över allt annat, jaktlabben Keeto och Main Coonen Keyla förgyller min vardag och jag spenderar mycket tid i skogen för att träna med Keeto. Jag reser så fort jag får möjlighet, Australien och Italien är favoritländerna för sin fantastiska miljö (och för att Italien har världens godaste mat…) Jag kollar aldrig på tv men gärna på film, är otålig och har en tendens att sjunga (högt) i bilen när ingen hör.

Inspireras.

02. Stilrent

Min bakgrund som grafisk formgivare har präglat mig i mycket, jag har lätt att fastna på alla fantastiska sidor som erbjuder motljus, stilren styling och känslosamma uttryck. Jag är en strukturgalning där formgivning väger tungt och tycker att bilder är gjorda att njutas av i fysisk form, där album är min personliga favorit. Väljer färg framför svartvitt (nästan) alla dagar i veckan.

Drivs.

03. Upplevelse

Du tycker att den grafiska upplevelsen är viktig, du gillar när det går undan och du vill ha kvalité från början till slut. Jag förstår dig, jag är likadan. När vi är samspelta kommer jag kunna jobba kreativt med stor lyhördhet för dina önskemål och du kommer få leverans som lever upp till dina förväntningar. Win-win. Jag vill ge er en fin upplevelse som genererar i bilder ni glädjs åt.

Viktigaste av allt: din berättelse

Min passion – spegla & hylla kärleken i relationer

Visste du att människan minns i bilder – inte ord? Minnen kan väckas av vad man hör, doftar eller känner – men själva minnet gestaltar sig som en bild. Ett mentalt fotografi skulle man kunna säga. Jag tror på den kommunikativa kraften i ett fotografi och inser vikten av att ta vara på minnen som är betydelsefulla.

För att kunna vara avslappnad i en fotografering är relationen med din fotograf avgörande, något jag värdesätter högt och jag får ofta höra att mina kunder tycker det känns tryggt och bekvämt att stå framför min kamera. Så oavsett om det handlar om en dokumentation av din och din partners stora dag där ni inför vänner och familj lovar varandra evig trohet och firar tills solen gått både ner och upp eller om du vill ha ett gäng riktigt härliga bilder på dina barn/hundar/bästa vänner så är jag rätt person att kontakta om ni liksom jag värdesätter relationer. Kärlek. Att mötas och att diskutera. Min stora passion för möten mellan människor har gjort att jag uteslutande jobbar med just människor – jag har specialiserat mig på porträtt och jobbar både med befintligt/naturligt ljus och blixtar.

Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. För mig innebär det att fånga den vibrerande förväntan som finns hos ett par som just beslutat att leva resten av livet med varandra. Det är att visa en mormors stolthet när hon ser sina barnbarn växa upp. Det är att gestalta kärleken hos en familj som tillsammans kämpar mot cancer. Eller plocka fram det vackra i dig för att du helt enkelt vill hylla dig själv med nya porträttbilder.

Min stil är öppen, uppriktig, ärlig samtidigt som mycket tanke ligger bakom val av bakgrund, ljus och styling av den tänkta bilden innan momenten skapas. Med skapas menar jag att jag gillar att intrigera med mina kunder, mötas, uppleva. Jag vill inte bara ge er fantastiska bilder, jag vill att ni ska gå ifrån fotograferingen med känslan att ni haft en mysig stund tillsammans. Jag poserar och får er att slappna av tillsammans genom uppgifter, som ser väldigt naturligt ut på bild. Stilmässigt blandas vidare utsnitt med mer närgångna bilder, jag gillar att komma nära och få fram det mjuka och vackra i de ögonblick som förevigas. Kontrastrika detaljer ger djup i bilderna och jag vill alltid få fram en helhetskänsla i min berättelse. Jag strävar efter att vara konsekvent i min stil, både gällande fotograferingen och bildbehandlingen, för att du ska veta vad du kan förvänta dig för typ av bilder.

Tror du att vi skulle göra ett bra team? Jag ser fram emot att höra av dig! Bokningsförfrågan