Par

Parfotografering Gotland

Parfotografering Gotland, i Visby, något av en dröm<3 Peter och Zandra hade, precis som många av de jag träffar, aldrig stått framför kameran så det var extra roligt att få göra deras porträttsession på Gotland, där Zandra kommer ifrån. Vi åkte ut till norra Gotland men regnet var lite för envist för att kunna fota vid blå lagunen så vi åkte tillbaka till Visby igen där solen tittade fram och bjöd på underbart sensommarväder. Dessa fantastiska miljöer, jag älskar små gränder (och ruiner, de är rätt okej de med;) Tack för en jättemysig dag!

fotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotland

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

Leave a Reply