STUDIO OCH PRINTVERKSTAD

Min passion - spegla & hylla kärleken i relationer
studion

Varmt välkomna till mitt andra hem

Under hösten 2015 fick jag tillgång till min egna studio, en 80 kvm stor lokal fördelat på 60 kvm studio och resterande del hall, toalett, pentry och kontor samt printverkstad. Lokalen är nyrenoverad och efter att ha möblerat och pysslat passar den nu perfekt för min verksamhet. Jag jobbar med blixtljus vilket möjliggör fotografering året om oberoende av väder. Studion ligger i Täby, gratis parkering finns precis utanför dörren och det är två minuter till buss och tåg.

Vackra porträtt och kärleksfulla busbilder

Flexibilitet är a och o för mig och jag kan under samma session erbjuda tre olika setups – en del med pappersbakgrunder som rymmer hela familjen och ger softa, lugna bakgrunder. En del med vinylbakgrunder som rymmer både ett och två busfrön med möjlighet till stor variation kring bakgrunderna och golven. Sist men inte minst finns den del jag brukar avsluta fotograferingen med – sänghörnan! Denna del ger underbara, naturliga busiga bilder (fritt fram att hoppa och ha kuddkrig:).

studion4

Avslappnat med stora variationsmöjligheter

I lugn och trivsam miljö så fotograferar jag utifrån era önskemål, fotograferingen tar vanligen mellan 30 och 60 minuter. Vi har ingen stress utan fotar tills vi är nöjda, men kommer ni med småbarn tryter ofta tålamodet fortare än så (om inte annat brukar föräldrarna vara helt svettiga:) Utöver alla mina bakgrunder har jag en del rekvisita i form av söta mössor, tyllkjolar, hårband, filtar, vimplar, änglavingar och leksaker men du är varmt välkommen att ta med och föreslå egen rekvisita om du så önskar.

 

studion3

Högsta kvalitet från fotografering till produkt

I soffdelen av studion har jag alla mina bröllopsmöten med blivande brudpar och mina bildvisningar, på en stor tv för att se bildspel. Samtliga produkter finns att titta och känna på så ni kan inspireras av alla tavelmoduler, ramar, album och printboxar innan ni gör er beställning. I studion har jag en egen printverkstad för att säkerställa kvalité och åldersbeständighet av era fine art printar upp till A2 format och till alla boxar och dragspelsalbum.

 

Här nedan ser du några av de senaste jobben jag har gjort i studion

Hailey – Smash the cake

Max på besök i studion

Sötaste lilla björnen

Smash the cake

Syskonfotografering

Evelina i studion

Elise

Lucas och Victor

Bastian

Camilla & Elton

Axel

Ella

Novali

Alex & Oscar

Tror du att vi skulle göra ett bra team? Jag ser fram emot att höra av dig! Kontakta mig