Hej!

Jag tycker att ni var så otroligt fina tillsammans och att bilderna är så starka att jag gärna vill skicka in dem för att bli publicerad. Att visa upp mitt arbete på bloggar och i tidningar är en viktig del i min marknadsföring och jag skulle bli jätteglad om jag får skicka in just ert bröllop.

Om ni är intresserade så skulle jag behöva er hjälp med att fylla i detta formulär med frågor för att kunna ge mottagaren en helhetsbild av bröllopet. Ni svarar på de frågor ni känner för att svara på och det är naturligtvis öppet att berätta om andra saker än just det jag frågar om. Läsarna vill gärna veta allt från små detaljer till de stora planerna.

Väldigt många bröllop skickas in och det går såklart inte att garantera att det blir publicerat, men jag tycker det är värt ett försök!

Stort tack för er tid!
terese


Era namn

E-mail

Vigselplats // länk

Festplats // länk

Klänning // länk

Kostym // länk

Skor // länk

Ringar // länk

Övriga accessoarer // länk

Hår och make up // länk

Florist // länk

Tårta // länk

Trycksaker // länk

Musiker // länk

Bröllopskoordinator // länk

Övrig leverantör // länk

Övrig leverantör // länk

Era ord om dagen - Hur var det att planera bröllopet? Hur var det att se varandra första gången i bröllopskläder? Hur tänkte ni när ni valde just denna vigselplats och festlokal? Hur kändes vigseln? Hur valde ni hur dukningen skulle se ut? Hade ni något färgtema och isåfall varför just det? Hade ni någon transport för gästerna? Hur valde ni er middagsmeny? Vad valde ni för musik till vigseln och vad betydde den för er? Vilka valde ni som tärnor, best men och näbbar och varför just dom? Nämn de tre bästa sakerna med ert bröllop? Något annat ni vill tillägga? Skriv gärna på engelska om ni är bekväma med det, annars översätter jag :)

California-outdoor-weddingCalifornia-outdoor-weddingbrandwold