SÅ MYCKET MER ÄN BARA BILDER.
LÅT MIG BERÄTTA ER HISTORIA.

Bröllop-och porträttfotograf som tror på kreativitet i kombination med stort kundfokus, snabb service & stilren formgivning.

Att arbeta med mig innebär rak och ärlig kommunikation, jag älskar att diskutera kring och höra mina kunders berättelser. Min nyfikenhet och enkelhet syns i de bilder jag tar. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil.

Som fotograf har jag specialiserat mig på porträtt och jag känner snabbt av vem jag har framför mig. Känner du dig inte som en van fotomodell? Slappna av, jag lovar att prestera mitt bästa för att ni ska få avslappnade bilder med hänsyn till fördelaktigt utseende, finast bakgrund och bäst ljusförhållanden.

Jag anser att bilder gör sig allra bäst i fysisk form och jag är stolt över att kunna erbjuda er hela kedjan – från fotografering, via bildbehandling till färdig produkt.

Stilmässigt blandas vidare utsnitt med mer närgångna bilder, jag gillar att komma nära och få fram det mjuka och vackra i de ögonblick som förevigas. Kontrastrika detaljer ger djup i bilderna och jag vill alltid få fram en helhetskänsla i min berättelse.

Vaxholm 2016

Linn med familj

Sollentuna 2015

Järfälla 2015

Camilla & Elton

Johanna & Daniel

no image added yet.

Dr. Seuss


“ Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory 

Ingrid

Djurgården 2015

Amanda & Kristin

no image added yet.
Se fler bilder i min
bröllopsportfolio

Bröllop

Bröllopsfotografering för mig är att porträttera er och er kärlek, berätta er historia, jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Det innebär att visa en fars stolthet när han gå ner för altargången med sin dotter. Det är att fånga den vibrerande förväntan när ni beslutar att leva resten av livet med varandra. Det är att gestalta kärleken och glädjen bland vänner och familj. Jag vill förmedla äkta känslor hos äkta människor, på ett ärligt och dokumenterande sätt som ni kommer känna igen er i och värdesätta.

Porträtt

Livets sårbarhet har de flesta av oss stött på, jag känner att det är så viktigt att både dokumentera och porträttera våra käraste. Barnen växer upp och livet har en tendens att snurra på allt snabbare. Ibland önskar man att man kunde frysa tiden, få bevara allt man älskar, deras skratt, deras blickar, deras kramar. Jag vill ge er kvalitetstid tillsammans, barnfamiljen får leka och skoja tillsammans medan paret får en chans att stanna upp i vår hektiska vardag och få utrymme för att sätta ord på vad de känner för varandra.

Vi är supernöjda med Tereses insats inför, under och efter vårt bröllop. Vi kände på en gång att hon förstod vad vi ville ha i bilderna. Under konsultationen tog hon sig tid att säkerställa våra gemensamma mål med bilderna och vi litade fullkomligt på att hon skulle göra ett bra jobb. När dagen sedan kom smälte hon in bland gästerna, tog automatiskt bilder på de ögonblicken vi önskade och lyckades på ett trevligt sätt få alla våra nära med på uppställningsfoton! Det kändes naturligt att bli fotograferad utav Terese och när det blev dags för porträttfotograferingen flöt den på smidigt och kändes inte alls stel eller påklistrad. Det var befriande att ha någon som sa exakt hur vi skulle stå, titta och hålla handen! Våra bilder är fantastiska och vi skulle varmt rekommendera henne till våra bästa vänner! Tack för din insats, vi kunde inte vara mer nöjda!

Jessica & Alexander

Det kändes jättebra från första stund. Terese var noga med att förstå hur vi ville ha våra bilder och tog sig verkligen tid för detta. Förutom att hon verkligen gjorde fotograferingen till hur vi ville ha den hade hon även massa fina idéer som passade oss. Terese var dessutom otroligt proffsig, trots gassande sol och knivskarpa skuggor lyckades hon hitta perfekta vinklar. Resultatet blev precis som vi ville ha det! Sedan var det också väldigt avslappnade att fotas av Terese, en trevlig och jordnära person som varmt rekommenderas.

Jenny & Erik

Vi letade efter en fotograf till en fotografering av bland annat våra två barn i folkdräkt. Vi hittade Terese hemsida och tyckte den såg professionell ut. Vi uppskattade att Terese svarade snabbt och hade en positiv attityd och var lätt att samarbeta med. Som person upplevde vi Terese väldigt professionell, snäll och tillmötesgående. Hon kom med egna förslag inför och under fotograferingen och var dessutom väl förberedd med förslag på var vi skulle ta bilder med tanke på ljus, vind och bakgrund. Terese var väldigt lyhörd på vad vi hade för önskemål, men kom med egna genomtänkta förslag under fotograferingen. Vi uppskattade att hon visade oss bilder löpande under fotograferingen. Att ta bilder på barn i 3 och 5 års åldern är inte lätt. Men Terese lyckades fånga otroligt många fina bilder både uppställda porträtt bilder men framför allt naturliga bilder på barnen. Hon tog bilder både ute och inne och vi är jätte nöjda med kvaliteten. Vi rekommenderar henne varmt och skulle absolut använda henne igen.

Elin & Sloan

När vi bokade vår familjefotografering med Terese så kändes det självklart. Hon var proffesionell, trygg och tog bra bilder. Vi möttes av en lika bra fotograf som ledde hela familjen genom en stojjig och tokig fotografering i sensommarsolen. Bilderna var ju såklart kanon och det var super att få dom så snabbt efter sessionen! Det var en kanonupplevelse som gav underbara bilder och minnen!

Charlotte