Bröllop

Vigsel Stockholm stadshus

Elsie och Johan hade sin vigsel i Stockholm stadshus en solig lördag i juli med sina allra närmaste. Stadshuset bjuder verkligen på fina miljöer och det var så roligt att få vara med på deras stora stund tillsammans och kärleken sinsemellan gick inte att ta miste på, vilken utstrålning! Stadshuset är ett populärt turistbesök så man får alltid trixa lite för att inte få med för mycket människor i bakgrunden och man får inte vara för blyg, varken när det kommer till fotografen som får be folk flytta på sig och när det kommer till brudparet, som får räkna med att turister fotar dom glatt (vad de nu ska med de bilderna till?:) och ropar lyckönskningar. Efter vigseln och skålandet i champagne så styrde bröllopsekipaget mot lunch på Fåfängan på Södermalm och jag kan inte tänka mig finare dag att njuta av den utsikten tillsammans.

vigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshusetvigsel-stadshuset

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

One Comment

  • Yvonne Olsson skriver:

    Hej
    Vi ska vigas borgerligt i Stockholms Stadshus 2018-06-30 kl.13.00
    Är intresserad av ca 60-90 minuters fotografering som ska bestå av brudparet och familjebilder.
    Mvh// YvonneOlsson

Leave a Reply