GALLERIES

    Barnfotograf Stockholm

    Barnfotograf Stockholm

    Elin och lilla Estelle fotograferades i studion. Jag älskar verkligen åldern 6-12 månader, barnen bjuder på så många mysiga och roliga uttryck! De lånade kläder utav mig och vi fotograferade mot en helvit matt bakgrund för ett klassiskt utseende. På slutet gjorde vi en liten mini smash the cake session. Denna gång med en ny tårttyp (naked cake) mot vad jag brukar ha. Badkaret – den mest populära rekvisitan jag har hos både föräldrar och barn) gjorde att vi fick avsluta fotograferingen med många skratt.

    Här kan du läsa mer om mina barnfotograferingar och här hittar du info om smash the cake

    Vad är viktigt för er när ni letar efter barnfotograf Stockholm?

    Jag erbjuder barnfotografering utomhus under sommaren medan övrig tid på året är vi inomhus i min studio. I studio är det alltid bra ljus samt varmt och skönt. Fotograferingen tar vanligen mellan 30 och 60 minuter, vi har ingen stress utan fotar tills vi är nöjda. Kommer ni med småbarn tryter ofta tålamodet fortare än så. Jag har ett flertal bakgrunder att välja mellan och det går bra att få flera olika looks under samma fotograferingstillfälle. Jag har också en stor säng som det är fritt fram att hoppa och ha kuddkrig i, det brukar vara ett väldigt populärt inslag i slutet av fotograferingen:)

    Barnfotograf Stockholm i studio

    I studion har jag en rekvisita i form av söta mössor, tyllkjolar, hårband, vimplar, leksaksbil, dockvagn och leksaker. Du är varmt välkommen att ta med och föreslå egen rekvisita om du så önskar. Vid inomhusfotografering i studio blir det lugnare miljö för klassiska porträtt med möjlighet till stor variation till olika bakgrunder. Utomhus kan vi leka mer och hitta på olika uppdrag. Så vill ni ha busiga bilder där barnens personlighet verkligen kommer till sin rätt – välj utomhusfotografering. Barn upp till 2 år brukar dock bjuda på sina skönaste miner även inne i studion.

    Barnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmBarnfotograf StockholmSmash the cake StockholmSmash the cake StockholmSmash the cake Stockholm

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140