GALLERIES

    TIDLÖSA OCH VARMA

    och

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter.

    Er upplevelse hos mig

    Jag har många förslag på fina utomhusplatser som passar olika åldrar och årstider i Stockholm. Personligen älskar jag charmen i olika miner och sinnesstämningar, bilder som kompletterar varandra och bygger en fin historia ihop. Mina bilder skapar jag med målbilden att de ska bilda ett fint album att bläddra i tillsammans i framtiden och skratta åt alla mysiga och personliga miner och situationer som uppstår.

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    Jag erbjuder barnfotografering utomhus och inomhus i min studio, där det alltid är bra ljus och varmt och skönt, fördelen med att fotograferas i studion är definitivt att man aldrig behöver boka om pga dåligt väder. Fotograferingen tar vanligen mellan 30 och 90 minuter, vi har ingen stress utan fotar tills vi är nöjda. Om ni kommer med småbarn kan tålamodet tryta fort, vi fotograferar så länge barnen tycker det är roligt.

    Vid inomhusfotografering i studio blir det lugnare miljö för klassiska porträtt med möjlighet till stor variation till olika bakgrunder medan vi kan leka mer och hitta på olika uppdrag utomhus. Så vill ni ha busiga bilder där barnens personlighet verkligen kommer till sin rätt – välj utomhusfotografering. Barn upp till 2 år brukar dock bjuda på sina skönaste miner även inne i studion:)

    Jag har ett flertal bakgrunder att välja mellan och det går bra att få flera olika looks under samma fotograferingstillfälle. Jag har också en stor säng som det är fritt fram att hoppa och ha kuddkrig i, det brukar vara ett väldigt populärt inslag i slutet av fotograferingen:) I studion har jag en rekvisita i form av söta mössor, tyllkjolar, hårband, vimplar, leksaksbil, dockvagn och leksaker men du är varmt välkommen att ta med och föreslå egen rekvisita om du så önskar.

    INFO OM SMASH THE CAKE

    Du är inte ensam om att känna dig obekväm med att vara framför kameran. Om du lägger osäkerheten åt sidan så är jag övertygad om att du kommer älska fotografierna på er tillsammans och jag vågar lova att dina barn kommer älska dom minst lika mycket, inte minst i framtiden.

    Det må vara en klyscha men det kommer en dag då fotografierna på er tillsammans kommer att vara ovärderliga. Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina fotografier, så att ni kan glädjas av dom i generationer. De är bara små en kort period.

    När ni bokar en familjefotografering kommer vi överens om vad ni vill ha för bilder. Vanligast är enskilda bilder på barnen, syskonbilder, enskilda bilder bara på er föräldrar samt huvudfokus på hela familjen tillsammans. Var beredda på att bli delaktiga i utomhuslekarna! Det blir allt från pussar, kittlingskrig, nu-kommer-pappa-och-tar-dig! till kramar.

    Bli inte förskräckt om det kanske skulle kunna komma tårar, det kan bli jättefina bilder när mamma eller pappa tröstar. Kom avslappnad, barnen mätta och belåtna och alla sugna på ett äventyr! Ta gärna med rekvisita om ni önskar, något som betyder mycket, favoritnallen eller varför inte såpbubblor?

    VAD TIDIGARE KUNDER SÄGER

    DAGS FÖR FOTOGRAFERING

    BILDVISNING | GALLERI

    KÄNN ER OMHÄNDERTAGNA

    VAD DRÖMMER NI OM?

    Prislista

    VAD SKA VI HA PÅ OSS?

    Tips inför val av kläder

    FLER TIPS I DENNA PDF

    VAD TIDIGARE KUNDER SÄGER

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140