Beloved – Amanda & Kristin

15 februari, 2015

Igår träffade jag fina Amanda och Kristin för en Beloved session i Stadshuset. De var så fantastiskt gulliga tillsammans och det känns så roligt att ha fångat deras upprymdhet och kärlek sinsemellan. Deras låt är Beautiful to me med Olly Murs, som jag har spelat på repeat när jag redigerat deras bilder. Här är Amandas utlåtande om deras session med mitt nya koncept Beloved:

Fotograferingen var jätte kul! Det gjorde oss gott! Det var väldigt rolig. Inte som alla andra. Och att säga/göra/leka bra och positiva saker med varandra var kul, kan vara bra att öva på för nån som mig som har svårt att uttrycka sig. Jag trodde mer att vi bara skulle stå och posera ungefär, men på detta sätt blev det mer naturligt. Det bästa var nog att bara vara med varandra och göra en kul annorlunda grej. Inte som att man fotar med sin älskade varje dag!:)

Vi tyckte att du var härlig, positiv och säker på vad du gjorde! Efteråt var vi spralliga och glada, kände oss nästan ännu mer kära om det är möjligt? Det gjorde våran dag skulle jag säga! Tycker absolut att alla borde göra något sådant nån gång. Man uttrycker sin kärlek mycket till varandra under fotograferingen, och det är ju viktigt i vardagen.

brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-1
brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-2
brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-3 brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-4
brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-5
brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-6

SHARE THIS STORY

LÄR KÄNNA MIG

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match.