GALLERIES

    Borgelig vigsel för de närmaste

    Många brudpar har tvingats avboka sina bröllop den här våren och sommaren. Idéen att kunna erbjuda brudpar en alternativ lösning föddes när jag fotograferade Camilla och Mikaels vigsel på Gimo herrgård i april. På grund av rådande omständigheter hade de tvingats avboka sitt bröllop och jag kan bara föreställa mig besvikelsen som följer. Tillsammans med Gimo har jag tagit fram två datum för att kunna erbjuda borgerliga vigslar. Er vigsel anpassas efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vigseln kan antingen ske utomhus eller om så önskas (eller vid dålig väderlek) inne i orangeriet. Båda alternativen erbjuder en otroligt vacker vigselplats.

     

    Läs mer här.

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    KONTAKTA MIG

    Ser fram emot att höra av dig! Vänligen skicka en bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information och prislista.