GALLERIES

    Tillval

    Videograf

    Melodi och jag har jobbat tillsammans i många år, både som fotografer och nu på senaste även som videograf. Melodi kommer säkerställa att ni får en härlig upplevelse och ett helt annan dimension av era minnen förevigade, med rörligt material som komplement till fotografierna. En 2-3 minuter lång film klipps ihop från er vigsel och porträttfotografering som ni sedan kan glädjas åt i många år framöver samt dela med de nära och kära som inte hade möjlighet att närvara vid vigseln. Pris 5500 kr.

    KONTAKTA MELODI

    Tillval

    Blomster

    En otroligt duktig florist jag har fått chansen att jobba med flera gånger är Emma Aronsson som driver Flora Event tillsammans med Per Lidvall. Välj själv om ni önskar brudbukett och corsage upp till ett mer omfattande upplägg. Tillsammans tar ni fram grunderna till de bröllopsblommor och dekorationer som ska utsmycka er bröllopsdag och skapa en fin helhet till resten av vigseln så som brudbukett, corsage, bordsdekorationer, blomsterdekorationer på vigselplatsen, tärnbuketter, näbbuketter, hårblommor, kastblommor, dekorering av middagslokal.

    KONTAKTA EMMA

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    Vi har ett begränsat antal platser att erbjuda, 23 maj, 6 juni och 13 juni 2020. Vänligen skicka din bokningsförfrågan så återkommer jag med mer information samt bokar in ett Skype möte med er.

    För borgelig vigsel krävs två vittnen, om ni väljer att komma själva så ordnar vi så att vi leverantörer är era vittnen. Ni får gärna ta med er era närmaste, vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendation med ett maxantal på 45 gäster per par.

    Glöm inte att ansöka om hindersprövning, information hittar ni här. Ni hittar tips på vigselförrättare här.