GALLERIES

    Certifierad Beloved fotograf!

    beloved
    Jag har precis avslutat mitt samtal med Theresia på Beloved Collective, för att knyta ihop det sista. I onsdags var det dags för mig att certifieras! Efteråt kände jag mig lite förvirrad, hur gick det egentligen? Jag märkte att jag visst hade ett stresspåslag under min bedömning, dels för att jag hade Juliana bredvid mig som utvärderade mina färdigheter och dels för att jag fotograferade Lisa-Marie och hennes man Oliver. Lisa-Marie är själv fotograf och det är alltid lite extra nervöst att fotografera en annan fotograf:) Inte för att jag behövde oroa mig, lättare par att fotografera får man leta efter och med deras nio år och två barn i bagaget var jag överförtjust i hur gulliga och mysiga de var tillsammans. Juliana är alltid lika mysig att träffa så trots att jag förfrös mina fingrar i det friska vårvädret så hade vi en härlig eftermiddag!

    För att nå min Beloved certifiering har jag genomgått följande delar:

    • Sex veckors online utbildning på engelska i Beloved-tekniken med övningar, ett 20-tal inlämningsuppgifter samt praktiskt prov
    • Föreläsning/workshop med Jesh De Rox, den kanadensiska grundaren av konceptet
    • Föreläsning/workshop med Juliana Wiklund, certifierad Beloved instruktör
    • Flertalet par- och familjefotograferingar
    • Beloved fotografering framför lärare som bedömer hela sessionen inklusive teoriprov
    • Intervju och genomgång över Skype med en av de kanadensiska grundarna, bedömning av bilderna från certifieringstillfället med lärare

    Just nu finns det 65 stycken certifierade Beloved-fotografer i hela världen, varav 8 stycken i Sverige. Jag kan stolt meddela att jag nu är en av dessa:) Läs gärna mer om Beloved här. För mig har det varit en lång resa, som bara har börjat. Jag ser så mycket fram emot att kunna erbjuda Beloved fotograferingar, som ger mina kunder en upplevelse och hjälper mig att skapa vackra, starka bilder med mycket känslor som gör att mina par går ifrån fotograferingen fyllda av kärlek till varandra.

    Nedan ser ni bilderna på Lisa-Marie och Oliver, visst blir man glad när man ser deras starka kärlek<3 Jag blev så glad över deras fina omdöme:

    ” Varenda bild visar precis som Beloved står för – äkta känslor. Jag och maken fick vara med på en Belovedfotografering hos Terese och vi kunde inte vara nöjdare! Maken har lite svårt för att le på beställning och blir ofta lite konstlad men tack vare detta koncept så är varendaste lilla bild fylld av kärlek och ömhet, precis det jag är van att se i verkliga livet men som är så svårt att få till på bild när jag alltid står bakom kameran. Tack Terese för en fantastisk fotografering! ♥ Vi är så nöjda! “

    beloved-stockholm-1 beloved-stockholm-2 beloved-stockholm-3 beloved-stockholm-4

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Brandwold Photography
    ×
    27 mars, 2015

    READ COMMENTS -

    2 COMMENTS

    underbara bilder- stoort grattis!

    Åh, stort och varmt grattis. Det var snabbt och bra jobbat 🙂