GALLERIES

    Du är min bästa vän

    Jag har känt Lotta och Kent i fem år, de ligger mig extra varmt om hjärtat då deras fantastiska hund är pappa till min fantastiska hund:) Vi tränar ofta ihop och de båda två är ett fantastiskt stöd för mig och väldigt duktiga hundförare. Det var också genom jakten och intresset kring djur och natur de träffades, på en gård utanför Kode. De hade distansförhållande under ett helt år då det var nästan 60 mil enkel resa mellan dom, det här var på tiden innan Skype så jag kan tänka mig hur deras telefonräkningar såg ut:) Jag tycker det är så häftigt att få ta del av deras känslor för varandra, att de är bästa vänner och står väldigt starka tillsammans råder ingen tvekan om, trots deras 15 år i åldersskillnad. När man gått igenom många prövningar tillsammans så känner man varandra så väl och jag vet att de sätter stort värde på varandra och allt de har ihop. Jag känner mig privilegierad att ha Lotta och Kent i mitt liv och nu även fått porträttera dom som de är – otroligt varma och härliga personer med nära till skratt. De har två låtar tillsammans, men jag vill istället bjuda på några textrader ur den låt som Lotta skulle välja att skänka till Kent och det är Tim McGaw med My Best Friend:

    I never had no one that I could count on, I’ve been let down so many times. I was tired of hurtin’, so tired of searchin’, til you walked into my life. You’re more than a lover, there could never be another. To make me feel the way you do, oh, we just get closer. I fall in love all over. Every time I look at you.

    I don’t know where I’d be, without you here with me. Life with you makes perfect sense. You’re my best friend.
    beloved-stockholm-brandwold.se-1

    beloved-stockholm-brandwold.se-2

    beloved-stockholm-brandwold.se-3

    beloved-stockholm-brandwold.se-4

    beloved-stockholm-brandwold.se-5

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Brandwold Photography
    ×
    22 februari, 2015