GALLERIES

    “Du borde sälja dina fotograferingar som terapi!”

    Annelie och Erik har varit ett par i nästan 16 år och har två barn ihop. Men man hade lika gärna trott att det var ett nyförälskat par jag hade framför mig, så gulliga och mysiga tillsammans! Vi hade en jättefin session ihop och här har jag försökt välja ut de allra bästa bilderna. Det underbara med Beloved fotograferingarna, förutom att det är lättsamt, roligt och ej-fokus-på-att-vara-snygg-och-därmed-stel-fotografering, är att det framkallar så mycket känslor. Genom övningar och uppgifter får man fokusera på varandra och överösa varandra med kärleksord. Det var en väldig stark upplevelse idag och även om jag ger mina par utrymme (vilket innebär att jag inte hör så mycket vad de pratar om) så blir jag också rörd, när jag ser deras reaktioner, det är så vackert<3 De hade skrivit varsitt kärleksbrev till varandra som avslutning (Erik överraskade med ett jättelångt brev, så fint!) och jag hoppas att de sparar varandras brev, tänk hur fantastiskt det är att ta fram det när man sitter där, 85 år gamla och gråa tillsammans på sin veranda för att se tillbaka på sitt liv tillsammans<3

    Om du är nyfiken på att veta mer om Beloved, klicka här.

    brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-1
    brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-2
    brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-3
    brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-4
    brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-5
    brandwold.se-beloved-parfotografering-stockholm-6

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Brandwold Photography
    ×
    11 april, 2015