GALLERIES

    Jag vill berätta er historia på ett äkta sätt med äkta känslor. Med barn funkar det sällan bra att be dem le och titta in i kameran men desto bättre att busa och hitta på galna upptåg! Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina bilder, så att ni kan njuta av dom i generationer. Jag anser att er (och särskilt barnens) upplevelse av fotograferingen är väldigt viktig utöver att ni får bilder av högsta klass, med andra ord: jag kommer inte be era barn att le, jag kommer få dom att skratta! Vid inomhusfotografering i studio blir det lugnare miljö för klassiska porträtt med möjlighet till stor variation till olika bakgrunder medan vi kan leka mer och hitta på olika uppdrag utomhus. Så vill ni ha busiga bilder där barnens personlighet verkligen kommer till sin rätt – välj utomhusfotografering.

    När ni bokar en familjefotografering kommer vi överens om vad ni vill ha för bilder. Vanligast är enskilda bilder på barnen, syskonbilder, enskilda bilder bara på er föräldrar samt huvudfokus på hela familjen tillsammans. Var beredda på att bli delaktiga i utomhuslekarna! Det blir allt från pussar, kittlingskrig, nu-kommer-pappa-och-tar-dig! till kramar. Bli inte förskräckt om det kanske skulle kunna komma tårar, det kan bli jättefina bilder när mamma eller pappa tröstar. Kom avslappnad, barnen mätta och belåtna och alla sugna på ett äventyr! Ta gärna med rekvisita om ni önskar, något som betyder mycket, favoritnallen eller varför inte såpbubblor?

    När var du själv med senast på några fotografier med barnen? Du är inte ensam om att känna dig obekväm med att vara med framför kameran. Om du lägger osäkerheten åt sidan så är jag övertygad om att du kommer älska fotografierna på er tillsammans och jag vågar lova att dina barn kommer älska dom minst lika mycket, inte minst i framtiden. Det må vara en klyscha men det kommer en dag då fotografierna på er tillsammans kommer vara ovärderliga.

    SÅ MYCKET MER ÄN BARA BILDER.
    LÅT MIG BERÄTTA ER HISTORIA.

    Vänligen använd mitt kontaktformulär vid bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information. Vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar - vänligen kontrollera din skräppostmapp eller skicka ett sms till mig på 0739-92 10 02.

    Läs mer: Vanliga frågor