GALLERIES

    Gör investeringar att njuta av

    brollopsalbum

    Bland det bästa jag vet är fotoalbum, att kunna bläddra tillbaka och uppleva minnen om och om igen. Mitt första album innehåller en mörk, suddig bild på en himla massa granar. Ja, och en ekorre förstås, någonstans bland alla granar. Jag var nio år gammal och väntade exalterat på att få min filmrulle från äventyren som en vecka i fjällen hade erbjudit vår familj. Bilden gjorde kanske inte succé i mitt fotoalbum ur ett stilistiskt perspektiv, men den sitter där och jag minns min känsla, min lycka över att det satt en liten ekorre utanför vårt fönster, min smygande rörelse för att inte skrämma den och min upprymdhet över att jag hade lyckats föreviga den. Minnen jag troligen inte skulle ha om jag inte hade haft den suddiga granbilden i mitt fotoalbum.

    Till 2015 tar jag in ytterligare ett exklusivt album, jag sitter i skrivande stund och designar det för fullt, jag skräddarsyr layouten precis som jag gör med alla album. Förutom att rekommendera heldag för att få med hela er berättelse så rekommenderar jag alla varmt att göra album, det slår digital visning alla dagar i veckan och håller sig vackra över tid.

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Brandwold Photography
    ×
    12 november, 2014