GALLERIES

    Julia & Jakob

    Jag träffade Julia och Jakob för att ha en provfotografering inför deras bröllop som jag ska fota i sommar. Vi pratade om mitt nya koncept Beloved och kom fram till att vi kommer göra mer klassisk posering istället, det viktigaste är att man är bekväm framför kameran och vissa trivs bättre med klara direktiv och är det något jag är bra på så är det klara direktiv:) Jag känner Julia sen 1,5 år tillbaka och hon är den mest positiva människan jag har träffat, alltid nära till skratt och hon förgyller mitt liv på så många sätt. Hon och Jakob har varit tillsammans i över tio år och de är så fina tillsammans! Ser så mycket fram emot deras bröllop som kommer äga rum i de småländska skogarna under högsommaren.

    brandwold.se-18

    jj1

    jj2

    jj3

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Brandwold Photography
    ×
    15 februari, 2015