GALLERIES

    Make your girl laugh and she will always love you

    Jag träffar Cecilia flera dagar i veckan genom vår hundträning tillsammans, så det är såklart extra kul att få porträttera en väldigt nära vän med hennes kärlek! Cecilia och Filip har känt varandra länge och jag träffade dom i Ulriksdals slottsträdgård utanför Stockholm för en Beloved fotografering. Det är lätt att tänka sig denna miljö i maj, men även i grådassiga februari är parken väldigt vacker och bjuder på stor variation för bakgrunder. Cecilia och Filip sa att barnsligare par får man leta efter, men det är något positivt i mina ögon och det passar Beloved perfekt att man släpper loss, öppnar sina sinnen och bara känner. Att ha roligt tillsammans tror jag är jätteviktigt, man går igenom så mycket tuffa saker här i livet så att ha en positiv attityd och skratta mycket tillsammans är otroligt värdefullt. Vi hade en jättehärlig stund tillsammans och det blir mycket känslor för mig också, när det är så mycket kärlek och känslor paret emellan, så fint.

    Fick detta efter vår session, jag blir så otroligt glad för all fin feedback från mina kunder! Både positivt och sådant jag kan utveckla för att skapa ännu bättre upplevelser:
    Informationen innan var utförlig. Det var bra att få olika alternativ med inspiration och exempel. Men vi förväntade oss inte de övriga roliga uppgifterna utöver de vi hade fått förbereda. Det fick oss verkligen att komma i kärleks-mode! Vi upplevde fotograferingen som mysig, kärleksfylld och personlig. Man glömde bort att det fanns en fotograf med under tiden, just eftersom att vi inte fick poseringsdirektiv utan fokuserade på uppgifterna vilket var avslappnande. Vi fick gå in i oss själva som par och det kändes som att vi befann oss i en kärleksbubbla under den timmen. Vi upplevde dig som proffsig, avslappnad och varm. Det bästa med fotograferingen var att den fokuserade på känslor istället för poser. Man blev som förälskad på nytt! Vi gick från fotograferingen med en varm, lugn och kärleksfull känsla som vi bar med oss resten av dagen:) Det var något av det mysigaste vi gjort <3

    beloved-stockholm-brandwold.se-1
    beloved-stockholm-brandwold.se-2
    beloved-stockholm-brandwold.se-3
    beloved-stockholm-brandwold.se-4
    beloved-stockholm-brandwold.se-5
    beloved-stockholm-brandwold.se-6
    beloved-stockholm-brandwold.se-7

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Brandwold Photography
    ×
    22 februari, 2015