GALLERIES

    Ny fotostudio i Täby

    brandwold.se-2405

    Jag har precis skrivit på papper och fått nycklar till min nya studio i Täby och det känns helt fantastiskt! Lokalen är ca 80 kvm, varav 15 kvm består av hall, kontor och toalett och sen är det ett stort rum som kommer fungera som möteslokal för bröllopspar och bildvisningar och naturligtvis: fotografering. Kommer ha tre stationer, en med en säng man får hoppa i med sänghimmel och kuddar att brottas med (japp, busiga barnbilder är på g!) en med enfärgade, stilrena pappersbakgrunder och en med vinylbakgrunder, som går att få i en mängd olika utföranden för olika looks. Det betyder att under en och samma fotografering kan jag enkelt ställa om ljuset och få stor variation i bilderna utan att det blir massa väntetid för mina kunder. Lokalen är nyrenoverad och jag håller på för fullt med att inreda den i ljusa färger 🙂 Jag ser så mycket fram emot att kunna erbjuda ännu bättre service till mina kunder framöver, jag kommer visa mer från studion när jag har börjat få ordning i den.

    I samband med detta vill jag naturligtvis fira med ett erbjudande för barn/syskon/familjebilder! I erbjudandet ingår fotografering och en fine art print i A3. Vid bildvisning som sker veckan efter fotograferingen erbjuds ni förmånliga rabatter på digitala filer och produkter. Boka på denna sida och ange “nystudio” i meddelanderutan, så skickar jag mer information (Ord.pris 1500 kr. Erbjudandet gäller endast 3 platser 19/9, bildvisning sker 26/9. Först till kvarn principen gäller) Edit: fullbokat <3 .

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Brandwold Photography
    ×
    29 augusti, 2015