GALLERIES

    Nyhet: underbara produkter

    Ni som såg mitt förra inlägg med behind the scene bild har redan fått en tjuvkik på mina nyheter för i år: fine art prints, fine art album, touch tavla och minialbum som kompletterar coffee table books (läderalbum) och fotobok som jag erbjudit sedan tidigare. Jag kommer troligen även ta in laminerade förstoringar i sortimentet men jag väntar fortfarande på ett provexemplar och utvärdering innan. Jag är väldigt kräsen med vad jag tar in, jag vill att utförandet, känslan, kvalitén ska vara något utöver det vanliga och det är verkligen dessa produkter, jag älskar dom och jag hoppas att alla mina kunder också ska göra det. Jag har sett en del funderingar i forum “varför ska jag beställa produkter direkt av fotografen?” med motivering att det är dyrare än att beställa via konsumentlabb. Ja, det är dyrare. De leverantörer jag handlar av säljer enbart till professionella fotografer, vilket innebär att produkterna inte går att få tag på som konsument, så genom att beställa via mig får ni tillgång till ett annat utbud. Det man främst betalar för är framförallt tillverkningskostnaden som är avsevärt högre jämfört med konsumentprodukter tack vare sin kvalité och  sedan betalar man för alla de kostnader som tillkommer som exempelvis frakt, emballage osv samt min arbetstid i form av tryckanpassa bilderna, beställning, uthämtning på posten, kvalitétskontroll, utlämning till kund. Utöver fotograf arbetar jag som grafisk formgivare sedan många år och med den erfarenheten skapar jag starka bildberättelser åt er. Jag säkerställer att filerna ser ut precis som på datorn och håller en väldigt hög kvalité i alla led. Ni behöver alltså endast meddela vilka bilder ni önskar på vilka produkter, så löser jag resten. Jag vill att det ska vara bekvämt och tryggt att beställa investeringar att kunna njuta av i flera generationer, som möter era höga förväntningar.

    printar

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    BY:
    Brandwold Photography
    ×
    18 april, 2015