GALLERIES

    JAG ÄR EN CRAZY CAT LADY, ÄLSKAR ATT RESA
    OCH FÅR INSPIRATION AV STILREN DEISGN

    Jag älskar djur över allt annat, jaktlabben Keeto och Main Coonen Keyla förgyller min vardag och jag spenderar mycket tid i skogen för att träna med Keeto. Jag reser så fort jag får möjlighet, Australien och Italien är favoritländerna för sin fantastiska miljö (och för att Italien har världens godaste mat…) Jag kollar aldrig på tv men gärna på film, är otålig och har en tendens att sjunga (högt) i bilen när ingen hör.

    Min bakgrund som grafisk formgivare har präglat mig i mycket, jag har lätt att fastna på alla fantastiska sidor som erbjuder motljus, stilren styling och känslosamma uttryck. Jag är en strukturgalning där formgivning väger tungt och tycker att bilder är gjorda att njutas av i fysisk form, där album är min personliga favorit. Väljer färg framför svartvitt (nästan) alla dagar i veckan. Om du också älskar analog fotografering och vill lära dig mer, klicka här.

    Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. För mig innebär det att fånga den vibrerande förväntan som finns hos ett par som just beslutat att leva resten av livet med varandra. Det är att visa en mormors stolthet när hon ser sina barnbarn växa upp. Det är att gestalta kärleken hos en familj som tillsammans kämpar mot cancer. Eller plocka fram det vackra i dig för att du helt enkelt vill hylla dig själv med nya porträttbilder. Min stil är öppen, uppriktig, ärlig samtidigt som mycket tanke ligger bakom val av bakgrund, ljus och styling av den tänkta bilden innan momenten skapas. Med skapas menar jag att jag gillar att intrigera med mina kunder, mötas, uppleva.

    Jag vill inte bara ge er fantastiska bilder, jag vill att ni ska gå ifrån fotograferingen med känslan att ni haft en mysig stund tillsammans. Jag poserar och får er att slappna av tillsammans genom uppgifter, som ser väldigt naturligt ut på bild. Stilmässigt blandas vidare utsnitt med mer närgångna bilder, jag gillar att komma nära och få fram det mjuka och vackra i de ögonblick som förevigas. Kontrastrika detaljer ger djup i bilderna och jag vill alltid få fram en helhetskänsla i min berättelse. Jag strävar efter att vara konsekvent i min stil, både gällande fotograferingen och bildbehandlingen, för att du ska veta vad du kan förvänta dig för typ av bilder. Nyfiken på analog fotografering? Kolla in min bok.