GALLERIES

    Parfotografering Gotland

    Parfotografering Gotland, i Visby, något av en dröm<3 Peter och Zandra hade, precis som många av de jag träffar, aldrig stått framför kameran så det var extra roligt att få göra deras porträttsession på Gotland, där Zandra kommer ifrån. Vi åkte ut till norra Gotland men regnet var lite för envist för att kunna fota vid blå lagunen så vi åkte tillbaka till Visby igen där solen tittade fram och bjöd på underbart sensommarväder. Dessa fantastiska miljöer, jag älskar små gränder (och ruiner, de är rätt okej de med;) Tack för en jättemysig dag!

    fotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotland

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    KONTAKTA MIG

    Ser fram emot att höra av dig! Vänligen skicka en bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information och prislista.