GALLERIES

    Parfotografering Gotland

    Parfotografering Gotland, i Visby, något av en dröm<3 Peter och Zandra hade, precis som många av de jag träffar, aldrig stått framför kameran så det var extra roligt att få göra deras porträttsession på Gotland, där Zandra kommer ifrån. Vi åkte ut till norra Gotland men regnet var lite för envist för att kunna fota vid blå lagunen så vi åkte tillbaka till Visby igen där solen tittade fram och bjöd på underbart sensommarväder. Dessa fantastiska miljöer, jag älskar små gränder (och ruiner, de är rätt okej de med;) Tack för en jättemysig dag!

    fotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotlandfotograf-gotland

    PREV. ITEM NEXT ITEM
    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med gesäll- och mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.    Bröllopsfotograf Stockholm Det som urskiljer mig är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Förebered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier