GALLERIES

    Ljusa, stilrena och genuina

    BRÖLLOPS

    fotografier

    Jag vet att det kan låta som en klyscha, men bilderna kommer verkligen öka i värde över tiden och jag vill att mina brudpar får hela sin bröllopsberättelse dokumenterad, därför erbjuder jag endast heldagsfotografering.

    BRÖLLOPSPAKET

    Limited hours

    BRÖLLOPSPAKET

    Unlimited hours

    Tillval

    DESIGNA ERT EGNA PAKET

    Weekend
    wedding

    Planerar ni att ha en middag kvällen innan bröllopet och en brunch dagen efter med era gäster? Lägg till fler timmar för att få med hela er bröllopshelg i er berättelse. Kontakta mig för att få en offert.

    Ladda ner prislistan för 2021

    Process

    STEG FÖR STEG

    Första steget efter att ni har kollat runt på min hemsida, för att kika igenom portfolion och läsa vanliga frågor, är att skicka en bokningsförfrågan. Är jag ledig på ert datum så återkommer jag med komplett prislista och mer information.

    01

    Boknings-

    förfrågan

    För mig är det jätteviktigt att ni får en bröllopsfotograf som ni klickar med. På konsultationen går vi igenom er dag, vilka ni är, vad ni drömmer om för typ av bilder och vad som är viktigt för er under dagen. Jag berättar om mitt sätt att jobba samt svarar på alla funderingar ni har inför fotograferingen.

    02

    Konsultation

    Varje år fotograferar jag runt 5 bröllop, jag har valt att hålla ned antalet uppdrag för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Om ni känner att jag är rätt fotograf för er så skickar jag över mitt avtal, för att ni ska kunna känna er trygga i vad ni kan förvänta er. Ert datum är låst vid signerat avtal och 50% i bokningsavgift.

    03

    Bokning

    Alla mina brudpar får tillgång till min kundlogin, där jag har samlat massor med tips som kan hjälpa er i er planering samt underlätta under själva bröllopsdagen. Om ni har hjälp av en bröllopskoordinator eller andra leverantörer som kommer vara på plats under dagen stämmer jag av alla detaljer med dom, för att kunna förbereda mig på allra bästa sätt inför er dag.

    04

    Planering

    Jag är med er under hela dagen, från de förväntansfulla förberedelserna, genom den känslosamma vigseln, för att föreviga kärleken i talen era nära och kära håller till er under middagen fram tills alla dansar på bordet. Jag är med er under hela er bröllopsdag, för att berätta er historia, ert bröllop, på bästa sätt.

    05

    Bröllopet

    Jag vet att ni är förväntansfulla för att få era bilder. De analoga filmrullarna skickas iväg för framkallning och processing, för att sedan matcha in de digitala bildfilerna efter dom. Redan ett par dagar efter bröllopet får ni några sneakpeaks och sen levereras allting till er inom 3 månader.

    06

    Leverans

    Ladda ner prislistan för 2021

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140