Par

Engagement session i Rom

Finns det någon mer romantisk stad att fota sina förlovningsbilder än i Rom? Med slitna och vackra bakgrunder med stor variation var det fantastiskt roligt att få fota Lindsay och Taylors engement bilder. Till vardags bor de i Toronto, Kanada och förlovningen skedde på nyår. Engagement session är perfekt om ni vill ha bilder till save the date kort innan ni skickar ut den riktiga inbjudan, till er bröllopshemsida, om ni vill testa att stå framför kameran innan bröllopsdagen eller bara för att det är en så himla mysig stund tillsammans<3 Eller om ni precis som vi sedan väntar sex år innan ni gifter er:)

Vi bestämde att mötas upp kl. 17.30 för att hinna med lite olika miljöer innan vi avslutade fotograferingen på Lindsays och Taylors balkong i närheten av Colosseum för att fånga de sista solstrålarna i ett mjukt motljus innan solen försvann bakom stadens maffiga gamla byggnader.

Det känns jätteroligt att sessionen har blivit publicerad på Sveriges största bröllopsblogg Those Lovely Days.

engagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-romeengagement-session-rome

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

One Comment

Leave a Reply