GALLERIES
    Barnfotograf Stockholm

    TIDLÖSA PORTRÄTT

    BARNFOTOGRAF STOCKHOLM

    Barnfotograf Stockholm utomhus
    Barnfotograf Stockholm utomhus höst

    Barnfotograf som fokuserar på upplevelsen

    Barnfotograf Stockholm studio inomhus
    Studiofotograf Täby för barn
    Barnfotograf Stockholm studio inomhus Täby

    Jag har många förslag på fina utomhusplatser som passar olika åldrar och årstider i Stockholm. Personligen älskar jag charmen i olika miner och sinnesstämningar, bilder som kompletterar varandra och bygger en fin historia ihop. Mina bilder skapar jag med målbilden att de ska bilda ett fint album att bläddra i tillsammans i framtiden och skratta åt alla mysiga och personliga miner och situationer som uppstår.

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    Barnfotograf med studio i Stockholm/Täby

    INFO OM SMASH THE CAKE

    Du är inte ensam om att känna dig obekväm med att vara framför kameran. Om du lägger osäkerheten åt sidan så är jag övertygad om att du kommer älska fotografierna på er tillsammans och jag vågar lova att dina barn kommer älska dom minst lika mycket, inte minst i framtiden.

    Det må vara en klyscha men det kommer en dag då fotografierna på er tillsammans kommer att vara ovärderliga. Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina fotografier, så att ni kan glädjas av dom i generationer. De är bara små en kort period.

    När ni bokar en familjefotografering kommer vi överens om vad ni vill ha för bilder. Vanligast är enskilda bilder på barnen, syskonbilder, enskilda bilder bara på er föräldrar samt huvudfokus på hela familjen tillsammans. Var beredda på att bli delaktiga i utomhuslekarna! Det blir allt från pussar, kittlingskrig, nu-kommer-pappa-och-tar-dig! till kramar.

    Bli inte förskräckt om det kanske skulle kunna komma tårar, det kan bli jättefina bilder när mamma eller pappa tröstar. Kom avslappnad, barnen mätta och belåtna och alla sugna på ett äventyr! Ta gärna med rekvisita om ni önskar, något som betyder mycket, favoritnallen eller varför inte såpbubblor?

    VAD TIDIGARE KUNDER SÄGER

    DAGS FÖR FOTOGRAFERING

    BILDVISNING | GALLERI

    KÄNN ER OMHÄNDERTAGNA

    VAD DRÖMMER NI OM?

    Prislista

    VANLIGA FRÅGOR

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    Ni köper endast köper de bilder ni älskar och vill ha. Ett par veckor efter fotograferingen är ni välkomna till studion på bildvisning alternativt så får ni ett webbgalleri. Från detta kan ni göra urval på de fotografier ni önskar beställa som digitala bildfiler och/eller produkter. Digitala bildfiler är populära och därför erbjuder jag paketpris på just dessa, men det går bra att köpa styckvis också.

    Om ni önskar produkter kan ni välja bland ett stort urval. Samtliga produkter finns presenterade i min studio där ni kan titta och inspireras av alla tavelmoduler, ramar, album och printboxar innan ni gör er beställning. Samtliga produkter är omsorgsfullt utvalda av leverantörer som levererar högsta kvalité, så er investering står sig genom generationer.

    Ladda ner fullständig prislista

    VAD SKA VI HA PÅ OSS?

    Tips inför val av kläder

    FLER TIPS I DENNA PDF

    VAD TIDIGARE KUNDER SÄGER

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140