Barnfotograf Stockholm

Barnfotograf Stockholm

För dig som värdesätter och vill bevara den tid du har med din familj. Tillsammans får ni en mysig och rolig tid under fotograferingen. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

TIDLÖSA BARNPORTRÄTT

Jag anser att er (och särskilt barnens) upplevelse av fotograferingen är väldigt viktig utöver att ni får bilder av högsta klass. Med barn funkar det sällan bra att be dem le och titta in i kameran men desto bättre att busa och hitta på roliga upptåg! Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina bilder, så att ni kan glädjas av dom i generationer. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

Barnfotograf Stockholm

Vad drömmer ni om?

Redan vid förfrågan via bokningsformuläret ber jag er berätta vad ni drömmer om för typ av bilder. Vilka är ni, vad ska bilderna resultera i för produkter, vad är viktigt för er? Genom att berätta så mycket som möjligt kan jag förbereda fotograferingen på bästa sätt, allt från val av plats till ljus.

Barnfotograf Stockholm

Väl omhändertagna

Varje år fotograferar jag ett begränsat antal uppdrag, jag har valt att hålla ned antalet uppdrag för att kunna ge mina par bäst tänkbara service innan, under och efter sin fotografering. Innan er fotografering får ni ta del av min 30+ sidiga guide, med tips allt ni behöver veta inför er fotografering.

Full flexibilitet & valfrihet

Kvalitet kommer alltid i första hand, jag lägger stor omsorg på att enbart leverera bra bilder, både ur ett tekniskt och estetiskt perspektiv. Ni köper sedan endast köper de bilder ni älskar och är inte bundna till paket. I ert webbgalleri kan ni göra urval på de fotografier ni önskar beställa som digitala bildfiler och/eller produkter.

Välkommen till studion

Studion ligger i Täby, norr om Stockholm och är uppbyggd med flera olika fotostationer för att passa till barnfotografering. En vacker rokoko soffa, en säng för busiga hoppbilder, en vit vägg med spegeldekorlister och flera pappersbakgrunder möjliggör stor variation för era bilder. Låna kläder ur min stora kundgarderob, jag erbjuder plagg i storlek 80-92 samt gravid- och mammaklänningar.

Jag rekommenderar er som kommer med barn att ta med egen rekvisita. De flesta barn har en favoritnalle som brukar ge fotografierna ännu större affektionsvärde. Kanske har barnet en snuttefilt, en kär leksak eller något annat, ta med det. Den rekvisitan jag har är framtagen för att gå ton i ton med varandra och blir väldigt fin på bild men inget slår en personlig touch.

VAD TIDIGARE KUNDER SÄGER

"Hela vår upplevelse

var långt över förväntan"

Jag är väldigt glad att vi lyckades hitta Therese av en slump på instagram när vi ville boka en barnfotograf i Stockholm för vår lilla dotter. Therese är super trevlig och professionell på alla sätt.

Vår lilla tjej som i vanliga fall har svårt att finna sig i nya situationer kände sig bekväm med en gång och hela fotograferingen blev lika roligt för oss som det var för henne :) Hon skrattade sig igenom hela fotograferingen och det blev ett minne för livet. För att inte tala om bilderna, helt otroligt fina, bra redigerat och extremt naturliga.

Hela vår upplevelse var långt över förväntan och vi skulle boka om Therese utan att ens tveka nästa gång. Vi har rekommenderat henne vidare till alla våra vänner då vi är så otroligt nöjda men hennes bemötande och professionalitet och enorma talang att få fram perfekta bilder :)

Barnfotograf Stockholm

Så går en barnfotografering till

Fotograferingen tar vanligen mellan 30 och 90 minuter, vi har ingen stress utan fotar tills vi är nöjda. Om ni kommer med småbarn kan tålamodet tryta fort, vi fotograferar så länge barnen tycker det är roligt.

Vid inomhusfotografering i studio blir det lugnare miljö för klassiska porträtt med möjlighet till stor variation till olika bakgrunder medan vi kan leka mer och hitta på olika uppdrag utomhus.

Var vill ni fotograferas?

I studion finns en stor säng som det är fritt fram att hoppa och ha kuddkrig i, det brukar vara ett väldigt populärt inslag i slutet av fotograferingen. I studion har jag en rekvisita i form av söta mössor, tyllkjolar, hårband, vimplar, leksaksbil, dockvagn och leksaker men du är varmt välkommen att ta med och föreslå egen rekvisita om du så önskar.

Studion erbjuder bra ljus och värme året runt. Fördelen med att fotograferas i studion är definitivt att man är helt oberoende av vädret, något som är tacksamt med små barn. Barn upp till 1 år brukar bjuda på sina skönaste miner även inne i studion! Jag har ett flertal bakgrunder att välja mellan och det går bra att få flera olika looks under samma fotograferingstillfälle.

Vid inomhusfotografering i studio blir det lugnare miljö för klassiska porträtt med möjlighet till stor variation till olika bakgrunder medan vi kan leka mer och hitta på olika uppdrag utomhus. Så vill ni ha bilder där barnens personlighet verkligen kommer till sin rätt och de får springa runt utan att vara begränsade till en liten yta som är ljussatt – välj utomhusfotografering. Jag har många förslag på fina utomhusplatser som passar olika åldrar och årstider.

EN INVESTERING SOM ÖKAR I VÄRDE MED TIDEN

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

PORTFOLIO

Fotografier är vackrast i fysisk form

Barnfotograf Stockholm

Hela kedjan

FRÅN FÖRBEREDELSER TILL FÄRDIG PRODUKT

En stor betydelse för hur en bild ser ut beror på hur man kopierar den och jag är stolt över att kunna erbjuda er hela kedjan – från fotografering, via bildbehandling till färdig produkt. Innan er fotografering har vi diskuterat vilken look and feel ni vill ha i era fotografier, något som styr vilka bakgrunder som används, oavsett om vi fotograferar i studion eller utomhus. Klädval och plats har stor betydelse för slutresultatet och jag är nogrann med ljus och styr fotografering efter det. Efter fotograferingen väntar urgallring och noggrann redigering innan jag visar fotografierna för er.

Barnfotograf Stockholm

Ditt barns historia

Hur vill ni se tillbaka på era minnen?

Personligen älskar jag charmen i olika miner och sinnesstämningar, bilder som kompletterar varandra och bygger en fin historia ihop. Mina bilder skapar jag med målbilden att de ska bilda ett fint album att bläddra i tillsammans i framtiden och skratta åt alla mysiga och personliga miner och situationer som uppstår. Jag värdesätter album och fysiska produkter högt och har spenderat mycket tid på att hitta leverantörer som uppfyller mina höga krav på design och kvalitet. Leverantörer som levererar högsta kvalité, så er investering står sig genom generationer.

Välj de bilder ni älskar

TAVLOR PÅ VÄGGEN ELLER DIGITALA FILER ATT DELA MED ALLA?

Ni köper endast köper de bilder ni älskar. Ett par veckor efter fotograferingen får ni ett webbgalleri. Från detta kan ni göra urval på de fotografier ni önskar beställa som digitala bildfiler och/eller produkter. Det finns inget minimibelopp på beställningar och i webbshopen kan ni se alla produkter med era egna bilder. Digitala bildfiler är populära och därför erbjuder jag paketpris på just dessa, men det går bra att köpa styckvis också. Om ni önskar produkter kan ni välja bland ett stort urval bland album, tavlor, printar och annat.

barnfotograf-stockholm

INVESTERINGSGUIDE

Innan er fotografering får ni ta del av min 30+ sidiga guide, med tips på allt ifrån tips på kläder (jag har en stor gravid-, mamma- och barngarderob att låna från), till val av plats till bra att ta med till barnfotograferingen.

Process

02. Bokning

Efter ni har tittat runt på min hemsida och känner att jag är fotografen för er, så skickar ni en bokningsförfrågan. När ni har betalat fotograferingsavgiften (1400 kr) så bokar jag in ert datum. Digitala filer och produkter ingår inte i fotograferingsavgiften utan detta beställer ni separat utifrån era önskemål. Jag erbjuder både fasta paket och möjligheten att välja fritt, se prislista.

04. Välj plats

Fotograferingen sker antingen i min studio eller utomhus på en plats som ni har valt ut (jag hjälper er gärna!). Fördelen med att fotograferas i studion är definitivt att man aldrig behöver boka om pga dåligt väder. Utomhus ger härlig känsla utifrån plats man väljer och vill man så matchar man kläder utifrån säsong för ett härligt färgtema.

06. Redigering & urval

Kvalitet kommer alltid i första hand, jag lägger stor omsorg på att enbart leverera bra bilder, både ur ett tekniskt och estetiskt perspektiv. Att göra urgallring och redigera fotografierna omsorgsfullt är en viktig service jag erbjuder mina kunder, vanligen visar jag runt 30-50 bilder i ert galleri.

08. Leverans

Jag har inget minimibelopp på beställningar och hjälper er hela vägen med urval och layout. När ni har gjort ert urval av digitala filer och produkter så skickas en faktura till er. När fakturan är betalad så slutredigeras era bilder innan produkter beställs och digitala filer levereras via länk. Leveranstiden är produkter är upp till 8 veckor och digitala bildfiler upp till 4 veckor.

Barnfotograf Stockholm

Barnfotograf Stockholm

Bokningsförfrågan barnfotograf Stockholm

Ser fram emot att höra av dig! Vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar, vänligen kontrollera din skräppostmapp eller nå mig på telefon 0739-92 10 02.

Studio: Midgårdsvägen 14, Täby (Stockholm)
Telefon: 0739-92 10 02
E-mail: hello@brandwold.se

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.