GALLERIES

    Jag erbjuder barnfotografering utomhus under sommaren medan övrig tid på året är vi inomhus i min studio, där det alltid är bra ljus och varmt och skönt. Fotograferingen tar vanligen mellan 30 och 60 minuter, vi har ingen stress utan fotar tills vi är nöjda, men kommer ni med småbarn tryter ofta tålamodet fortare än så. Jag har ett flertal bakgrunder att välja mellan och det går bra att få flera olika looks under samma fotograferingstillfälle. Jag har också en stor säng som det är fritt fram att hoppa och ha kuddkrig i, det brukar vara ett väldigt populärt inslag i slutet av fotograferingen:)

    I studion har jag en rekvisita i form av söta mössor, tyllkjolar, hårband, vimplar, leksaksbil, dockvagn och leksaker men du är varmt välkommen att ta med och föreslå egen rekvisita om du så önskar. Vid inomhusfotografering i studio blir det lugnare miljö för klassiska porträtt med möjlighet till stor variation till olika bakgrunder medan vi kan leka mer och hitta på olika uppdrag utomhus. Så vill ni ha busiga bilder där barnens personlighet verkligen kommer till sin rätt – välj utomhusfotografering. Barn upp till 2 år brukar dock bjuda på sina skönaste miner även inne i studion.

    SÅ MYCKET MER ÄN BARA BILDER.
    LÅT MIG BERÄTTA ER HISTORIA.

    Vänligen använd mitt kontaktformulär vid bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information. Vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar - vänligen kontrollera din skräppostmapp eller skicka ett sms till mig på 0739-92 10 02.


    Vanliga frågor