GALLERIES

    Nedan är ett urval av de ord jag har tagit emot från

    tidigare kunder. Hitta fler på nedanstående länkar.

    FACEBOOK

    GOOGLE

    TRUSTPILOT

    Fantastisk fotograf som tog de finaste 1 års bilderna på vår dotter. Kommer absolut att komma tillbaka framöver!

    Ellinor Gherman

    Terese tog väldigt vackra bilder på vårt bröllop. Kärleken syns i bilderna och miljön ser sagolik ut. Hon var även mycket proffsig, trevlig och hade koll på läget så vi fick fokusera på vår dag.

    Marcelo Dávila Westin

    Fantastiskt öga och värme vid fotografering. Lyckad alltid ta fram det bästa ur person och plats. Slutresultatet är alltid mindblowing!

    Evelina Petterson

    Underbara bilder! Vi har vid flera tillfällen varit på fotograferingar hos Terese, både för bebisfotograferingar och familjefotografering. Hon levererar fantastiska bilder, både analoga och digitala och själva fotograferingarna har alltid känts naturliga och avslappnade. Hennes mysiga studio har allt som kan behövas för lekfulla och fina bilder, och dottern hade nog helst tagit med sig varenda kjol, hårband och rosett hem!

    Sofia Blomdahl

    Ett stort Tack Terese, vi är så glada för att vi fick ha just dig som vår bröllopsfotograf. Du visade ett stort engagemang både före, under och efter vårt bröllop. Vi fick de bilderna som vi önskade och så mycket mer, du gav verkligen det där lilla extra! Vi kommer att glädjas åt bilderna i många år framöver och minnas tillbaka till våran fantastiska dag! Om jag får anledning att anlita en fotograf igen så kommer jag inte tveka på att höra av mig till dig! Rekommenderar alla som letar efter en fotograf att anlita dig!

    Emma Rutegård

    Strunta i parterapi, egentid tillsammans eller allt annat för den delen med: boka en beloved fotografering med Terese! Vår utgångspunkt var en tanke att få fina bilder och en spännande upplevelse. Det blev förutom det kärlek, förälskelse och magi. Terese har en känsla för de hon gör, en passion och förmåga som gjorde vår stund overklig. Vi märkte inte ens av kameran utan kändes som ett förtroligt samtal ett par emellan.

    Annelie Friman

    Tack för de fina korten på min dotter och mig. Det är svårt att fånga de små på bild men du lyckades så bra. Jag är så glad att jag tog beslutet att gå till en fotograf för att fota henne eftersom resultatet blev så bra och fotona kommer alltid finnas med oss.

    Sofia Wallerman

    Tack Terese för de fantastiskt fina bilderna på vår Bastian! <3 Vi kunde inte vara nöjdare med allt, du är proffsig och har ett bemötande som gör att man känner sig som hemma. Det var inga konstigheter att stå bakom dig och flamsa och sjunga för att hålla humöret uppe hos sonen. Hos dig får man komma med önskemål och idéer samtidigt som du berättar hur du tänker. Dina produkter är noggrant utvalda och det märks att du älskar det du gör.

    Nathalie Stenqvist

    Enormt tack Terese för helt magiskt fina bilder på min dotter Joline! Känner mig så lyckligt lottad som fick turen att få så fina foton på henne som senare kommer bli vackra minnen av hennes barndom att se tillbaka på. Joline verkligen strålade av lycka efter er fotosession och man märkte att hon älskade varenda minut hon stod framför kameran. Du hade en riktigt bra idé som resulterade i riktigt bra bilder och man märker verkligen att du är en engagerad och passionerad fotograf som älskar det du gör, vilket även reflekteras i dina bilder. Stort tack och stor kram från oss!

    Martina Danielsson

    Vi är supernöjda med Tereses insats inför, under och efter vårt bröllop. Vi kände på en gång att hon förstod vad vi ville ha i bilderna. Under konsultationen tog hon sig tid att säkerställa våra gemensamma mål med bilderna och vi litade fullkomligt på att hon skulle göra ett bra jobb. När dagen sedan kom smälte hon in bland gästerna, tog automatiskt bilder på de ögonblicken vi önskade och lyckades på ett trevligt sätt få alla våra nära med på uppställningsfoton! Det kändes naturligt att bli fotograferad utav Terese och när det blev dags för porträttfotograferingen flöt den på smidigt och kändes inte alls stel eller påklistrad. Det var befriande att ha någon som sa exakt hur vi skulle stå, titta och hålla handen! Våra bilder är fantastiska och vi skulle varmt rekommendera henne till våra bästa vänner! Tack för din insats, vi kunde inte vara mer nöjda!

    Jessica & Alexander Leopoldson

    Det kändes jättebra från första stund. Terese var noga med att förstå hur vi ville ha våra bilder och tog sig verkligen tid för detta. Förutom att hon verkligen gjorde fotograferingen till hur vi ville ha den hade hon även massa fina idéer som passade oss. Terese var dessutom otroligt proffsig, trots gassande sol och knivskarpa skuggor lyckades hon hitta perfekta vinklar. Resultatet blev precis som vi ville ha det! Sedan var det också väldigt avslappnade att fotas av Terese, en trevlig och jordnära person som varmt rekommenderas.

    Jenny & Erik 

    Tack Terese för en oförglömlig fotosession. Det var så roligt, inspirerande och naturligt. Vi glömde helt bort att vi blev fotade. Du är fantastisk, proffsig samtidigt är du ödmjuk, försynt, smidig, anpassningsbar o när det behövs styrande och initiativrik när situationen så kräver och det utan att vi som blir fotade märker något. Det här var jättekul och gav upphov till skratt, minnen, glädje och känslor så mycket mer än bara en fotostund. Det är med största glädje vi lämnar våra allra varmaste rekommendationer till alla att låta dig föreviga dem. Kramar från oss

    Lotta o Kent Wennersten

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140