Bebisfotograf Stockholm

Barnfotograf Stockholm

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

TIDLÖSA BEBISPORTRÄTT

Jag erbjuder naturlig nyföddfotografering för bebisar upp till 3 månader. Vi fotograferar hemma hos er, ovärderligt att få ert barns första hem med på foton. Uppmuntrar alla föräldrar varmt att vara med på bilderna, dels får man fin variation på bilderna, dels kommer de vara ovärderliga i framtiden.

Bebisfotograf Stockholm

Vad drömmer ni om?

Redan vid förfrågan via bokningsformuläret ber jag er berätta vad ni drömmer om för typ av bilder. Vilka är ni, vad ska bilderna resultera i för produkter, vad är viktigt för er? Genom att berätta så mycket som möjligt kan jag förbereda fotograferingen på bästa sätt, allt från val av plats till ljus.

Väl omhändertagna

Varje år fotograferar jag ett begränsat antal uppdrag, jag har valt att hålla ned antalet uppdrag för att kunna ge mina par bäst tänkbara service innan, under och efter sin fotografering. Innan er fotografering får ni ta del av min 30+ sidiga guide, med tips allt ni behöver veta inför er fotografering.

Bebisfotografering Täby
Bebisfotograf Täby

Full flexibilitet & valfrihet

Kvalitet kommer alltid i första hand, jag lägger stor omsorg på att enbart leverera bra bilder, både ur ett tekniskt och estetiskt perspektiv. Ni köper sedan endast köper de bilder ni älskar och är inte bundna till paket. I ert webbgalleri kan ni göra urval på de fotografier ni önskar beställa som digitala bildfiler och/eller produkter.

BEBISFOTOGRAF STOCKHOLM

Lifestyle bebisfotografering

Älskar du naturliga hemma-hos-bilder och önskar få din bebis första tid förevigad i er hemmiljö? Första tiden i egna hemmet då livet ändrades totalt är väldigt speciell. Jag erbjuder bebisfotografering hemma hos er i Stockholm. Känner du att du önskar hemma-hos känsla men känner att ert hem är för mörkt för att få de där pastelliga, ljusa tonerna? Ingen fara, jag tar med kompletterande ljus (arbetar både med blixt och fast ljus) och så pratar vi igenom val av kläder och plats på konsultationen.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

VAD TIDIGARE KUNDER SÄGER

"Hela vår upplevelse

var långt över förväntan"

Jag är väldigt glad att vi lyckades hitta Therese av en slump på instagram när vi ville boka en barnfotograf i Stockholm för vår lilla dotter. Therese är super trevlig och professionell på alla sätt.

Vår lilla tjej som i vanliga fall har svårt att finna sig i nya situationer kände sig bekväm med en gång och hela fotograferingen blev lika roligt för oss som det var för henne :) Hon skrattade sig igenom hela fotograferingen och det blev ett minne för livet. För att inte tala om bilderna, helt otroligt fina, bra redigerat och extremt naturliga.

Hela vår upplevelse var långt över förväntan och vi skulle boka om Therese utan att ens tveka nästa gång. Vi har rekommenderat henne vidare till alla våra vänner då vi är så otroligt nöjda men hennes bemötande och professionalitet och enorma talang att få fram perfekta bilder :)

EN INVESTERING SOM ÖKAR MED TIDEN

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

PORTFOLIO

Fotografier är vackrast i fysisk form

Barnfotograf Stockholm

Hela kedjan

FRÅN FÖRBEREDELSER TILL FÄRDIG PRODUKT

En stor betydelse för hur en bild ser ut beror på hur man kopierar den och jag är stolt över att kunna erbjuda er hela kedjan – från fotografering, via bildbehandling till färdig produkt. Innan er fotografering har vi diskuterat vilken look and feel ni vill ha i era fotografier, något som styr vilka bakgrunder som används, oavsett om vi fotograferar hemma hos er eller utomhus. Klädval och plats har stor betydelse för slutresultatet och jag är nogrann med ljus och styr fotografering efter det. Efter fotograferingen väntar urgallring och noggrann redigering innan jag visar fotografierna för er.

Barnfotograf Stockholm

Ditt barns historia

Hur vill ni se tillbaka på era minnen?

Personligen älskar jag charmen i olika miner och sinnesstämningar, bilder som kompletterar varandra och bygger en fin historia ihop. Mina bilder skapar jag med målbilden att de ska bilda ett fint album att bläddra i tillsammans i framtiden och skratta åt alla mysiga och personliga miner och situationer som uppstår. Jag värdesätter album och fysiska produkter högt och har spenderat mycket tid på att hitta leverantörer som uppfyller mina höga krav på design och kvalitet. Leverantörer som levererar högsta kvalité, så er investering står sig genom generationer.

Välj de bilder ni älskar

TAVLOR PÅ VÄGGEN ELLER DIGITALA FILER ATT DELA MED ALLA?

Ni köper endast köper de bilder ni älskar. Ett par veckor efter fotograferingen får ni ett webbgalleri. Från detta kan ni göra urval på de fotografier ni önskar beställa som digitala bildfiler och/eller produkter. Det finns inget minimibelopp på beställningar och i webbshopen kan ni se alla produkter med era egna bilder. Digitala bildfiler är populära och därför erbjuder jag paketpris på just dessa, men det går bra att köpa styckvis också. Om ni önskar produkter kan ni välja bland ett stort urval bland album, tavlor, printar och annat.

barnfotograf-stockholm

INVESTERINGSGUIDE

Innan er fotografering får ni ta del av min 30+ sidiga guide, med tips på allt ifrån tips på kläder (jag har en stor gravid-, mamma- och barngarderob att låna från), till val av plats till bra att ta med till barnfotograferingen.

Process

02. Bokning

Efter ni har tittat runt på min hemsida och känner att jag är fotografen för er, så skickar ni en bokningsförfrågan. När ni har betalat fotograferingsavgiften (1400 kr) så bokar jag in ert datum. Digitala filer och produkter ingår inte i fotograferingsavgiften utan detta beställer ni separat utifrån era önskemål. Jag erbjuder både fasta paket och möjligheten att välja fritt, se prislista.

04. Välj plats

Fotograferingen sker antingen hemma hos er eller utomhus på en plats som ni har valt ut (jag hjälper er gärna!). Fördelen med att fotograferas hemma är definitivt att man aldrig behöver boka om pga dåligt väder. Utomhus ger härlig känsla utifrån plats man väljer och vill man så matchar man kläder utifrån säsong för ett härligt färgtema.

06. Redigering & urval

Kvalitet kommer alltid i första hand, jag lägger stor omsorg på att enbart leverera bra bilder, både ur ett tekniskt och estetiskt perspektiv. Att göra urgallring och redigera fotografierna omsorgsfullt är en viktig service jag erbjuder mina kunder, vanligen visar jag runt 30-50 bilder i ert galleri.

08. Leverans

Jag har inget minimibelopp på beställningar och hjälper er hela vägen med urval och layout. När ni har gjort ert urval av digitala filer och produkter så skickas en faktura till er. När fakturan är betalad så slutredigeras era bilder innan produkter beställs och digitala filer levereras via länk. Leveranstiden är produkter är upp till 8 veckor och digitala bildfiler upp till 4 veckor.

Barnfotograf Stockholm

Bebisfotograf Stockholm

Bokningsförfrågan bebisfotograf Stockholm

Ser fram emot att höra av dig och dina önskningar kring er bebisfotografering! Vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar, vänligen kontrollera din skräppostmapp eller nå mig på telefon 0739-92 10 02.

Baserad i Vallentuna, Stockholm
Telefon: 0739-92 10 02
E-mail: hello@brandwold.se

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.