GALLERIES
    Bröllopsfotograf Stockholm

    BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM

    och

    Jag har arbetat som bröllopsfotograf i Stockholm sedan 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service.

    Bröllopsfotograf Stockholm florist
    Bröllopsfotograf Stockholm romantiska bilder
    Bröllopsfotograf Stockholm brudbukett med pastelliga färger
    Bröllopsfotograf Stockholm - bröllopslokal Nacka, Ekensdal
    Bröllopsfotograf Stockholm
    Bröllopsfotograf Stockholm

    Det som urskiljer mig är min långa, dokumenterade erfarenhet och min vilja att göra det där lilla extra. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner. Förutom att vara fotograf har jag arbetat med marknadsföring och som grafisk formgivare i 10 år, så att skapa vackra kreationer är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

    PORTFOLIO

    NYHETSBREV

    Låt mig berätta er historia

    Föreställer er framtiden, ni är nu 85 år gamla och bläddrar i ert bröllopsalbum med ett av era barnbarn. Bortom alla vackra porträtt, den fina dukningen och den där lokalen ni var tvungna att boka två år i förväg för att få ert datum så finns ni. Kärnan ni.

    Det vill jag spegla, med allt det där underbara ytliga som förstärker allt det vackra. Bröllopsfotografering för mig är att bevara era känslor på dagen.

    Er bröllopsdag i fotografier

    Jag anser att några få bilder från utvalda delar av dagen aldrig kan ge en rättvis bild av ett så viktigt och unikt tillfälle som ett bröllop.

    Jag vill inte att varken jag eller mina kunder ska begränsas genom att räkna timmar, jag erbjuder därför 'unlimited hours', där jag är med så länge ni önskar under dagen. Jag erbjuder även engagement fotografering och vackra bröllopsalbum.

    Mina bilder är färgrika. Ljusa. Stilrena. Genuina. Jag gillar att visa den glädje, kärlek och lycka som finns i relationer människor och brudpar emellan.

    Jag vill att er bildberättelse ska hjälpa er minnas hur förväntansfulla ni var när ni gjorde er i ordning, minnas kärleken när ni såg varandra för första gången i bröllopskläder, minnas nervositeten när klockorna ringde och ni med darriga ben klev in i altargången, minnas kärleken från era nära och kära i omsorgsfulla tal och minnas glädjen i den galna dansen. Inte minst vill jag att ni ska få ta del av alla de detaljer ni missar under dagen, för att ni är fyllda av lyckorus och inte kan ta in allt, för att ni bara har ögon för varandra i kyrkan och inte ser tårarna i era föräldrars ögon, för att ni inte hinner umgås med alla gäster lika mycket som ni skulle vilja.

    Jag vet att det kan låta som en klyscha, men bilderna kommer verkligen öka i värde över tiden och jag vill att mina brudpar får hela sin bröllopsberättelse dokumenterad. Jag anser att några få bilder från utvalda delar av dagen aldrig kan ge en rättvis bild av ett så viktigt och unikt tillfälle som ett bröllop. därför erbjuder jag endast heldagsfotografering. För att berätta er historia, ert bröllop, på bästa sätt.

    Jag strävar efter att hela tiden utveckla och utbilda mig inom min profession. Jag innehar Gesäll- och Mästarbrev (godkänd av Sveriges Hantverkarråd), är medlem i Svenska Fotografers förbund och EP-certifierad av Federation of European Photographers och nominerad till Europas Bästa Bröllopsfotograf 2017 och 2019. Innehar flertalet priser och hedersutnämningar från SM i porträtt- och bröllopsfotografi och har blivit publicerad på flertalet internationella bloggar.

    Jag delar gärna med mig av min kunskap och mina tankar kring hur ni kan planera er dag för att få så bra förutsättningar som möjligt för fina fotografier. Som person är jag strukturerad och gillar att komma förberedd, för att väl på dagen skapa en härlig och lättsam atmosfär och få er att fokusera på varandra och ha en mysig stund tillsammans under porträttfotograferingen.

    SE MIN PORTFOLIO

    VANLIGA FRÅGOR

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    Bröllopsfotograf Stockholm
    Bröllopsfotograf Stockholm

    VAD TIDIGARE KUNDER SÄGER

    TERESE BRANDWOLD

    Älskar djur, tv-serien Vänner

    och grafisk formgivning

    MER OM MIG

    HELA ER DAG FÖREVIGAD

    Prislista

    VANLIGA FRÅGOR

    PRISLISTA

    Process

    SÅ GÅR DET TILL

    Första steget efter att ni har kollat runt på min hemsida, för att kika igenom portfolion och läsa vanliga frågor, är att skicka en bokningsförfrågan. Är jag ledig på ert datum så återkommer jag med komplett prislista och mer information.

    01

    Boknings-

    förfrågan

    För mig är det jätteviktigt att ni får en bröllopsfotograf som ni klickar med. På konsultationen går vi igenom er dag, vilka ni är, vad ni drömmer om för typ av bilder och vad som är viktigt för er under dagen. Jag berättar om mitt sätt att jobba samt svarar på alla funderingar ni har inför fotograferingen.

    02

    Konsultation

    Varje år fotograferar jag runt 5 bröllop, jag har valt att hålla ned antalet uppdrag för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Om ni känner att jag är rätt fotograf för er så skickar jag över mitt avtal, för att ni ska kunna känna er trygga i vad ni kan förvänta er. Ert datum är låst vid signerat avtal och 50% i bokningsavgift.

    03

    Bokning

    Alla mina brudpar får tillgång till min kundlogin, där jag har samlat massor med tips som kan hjälpa er i er planering samt underlätta under själva bröllopsdagen. Om ni har hjälp av en bröllopskoordinator eller andra leverantörer som kommer vara på plats under dagen stämmer jag av alla detaljer med dom, för att kunna förbereda mig på allra bästa sätt inför er dag.

    04

    Planering

    Jag är med er under hela dagen, från de förväntansfulla förberedelserna, genom den känslosamma vigseln, för att föreviga kärleken i talen era nära och kära håller till er under middagen fram tills alla dansar på bordet. Jag är med er under hela er bröllopsdag, för att berätta er historia, ert bröllop, på bästa sätt.

    05

    Bröllopet

    Jag vet att ni är förväntansfulla för att få era bilder. De analoga filmrullarna skickas iväg för framkallning och processing, för att sedan matcha in de digitala bildfilerna efter dom. Redan ett par dagar efter bröllopet får ni några sneakpeaks och sen levereras allting till er inom 3 månader.

    06

    Leverans

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140