GALLERIES

    Strukturerad och rak kommunikatör snarare än drömmande konstnärssjäl. Kombinerar poserad närhet med äkta ögonblick av stunderna som händer emellan.

    Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer.

    På er bröllopsdag vill jag hjälpa till att skapa en oförglömlig dag, där ni känner er trygga och avslappnade med vetskapen att min långa erfarenhet hanterar de ljusförhållanden och oanade situationer som uppstår. Jag hjälper er gärna med tidsschema och förslag på upplägg för att skapa förutsättningar för vackra porträtt och hur ni får ut det mesta av dagen, ur ett fotografiskt perspektiv.

    Jag värdesätter familjen över allt annat och kommer ni till mig för att föreviga er själva och barnen så är barnens upplevelse mitt främsta fokus. Jag vill att ni ska ha en stressfri, mysig stund tillsammans där vi fångarde små egenheter och uttryck som ni älskar mest av allt. Den där lilla handen i din hand, de många blöta pussarna över hela ansiktet och skratten som kiknar av allt hoppande i sängen.

    Mina
    kunder

    Så är jag att samarbeta med

    Min erfarenhet
    som fotograf

    Har fotograferat bröllop sedan 2008 och är yrkesverksam i Stockholm med studio i Täby och är specialiserad på porträtt- och bröllopsfotografering. Flertalet prisbelönt i bröllop- och porträttkategori på SM i Fotografi. Innehar Gesäll- och Mästarbrev (godkänd av Sveriges Hantverkarråd). Medlem i Svenska Fotografers förbund och EP-certifierad av Federation of European Photographers.

    PUBLICERAD PÅ

    Jag strävar efter att skapa vackra, varma fotografier som lämnar avtryck. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

    Jag tycker att relationer med mina närmaste betyder mest av allt, tycker att kvalité är viktigare än kvantitet och känner att innebörden av fotografier är viktiga för att minnas speciella stunder. Genom att vi delar visioner så kan vi relatera till varandra, vilket jag tror är en framgångsfaktor när vi ska samarbeta. Mitt mål är att du ska känna dig avslappnad, omhändertagen och trygg hela vägen i din kontakt med mig och under din fotografering.

    Min bakgrund som formgivare har präglat mig mycket - är av åsikten att bilder är gjorda att njutas av i fysisk form, album är min personliga favorit. Väljer färg framför svartvitt alla dagar i veckan och tycker att det analoga uttrycket är otroligt vackert med sina färger, vackra korn och mjuka tidlöshet.

    Jag lever med Oskar som skämmer bort mig med god mat och mycket skratt. Vi lägger mycket tid på inredning och olika projekt hemma, som de nyblivna husägarna vi är. Vi älskar att resa och pussa på våra djur, jaktlabben Keeto och Main Coonen Keyla som förgyller vår vardag. Keeto och jag har tävlat på elitnivå i lydnad, spår och en del jaktprov men numera är han vår högt älskade familjemedlem på heltid. Han lever ett aktivt pensionärsliv och är en fantastisk kompanjon på andjakterna.

    Jag kopplar bort omvärlden ett par dagar i veckan i stallet, har ständigt dåligt samvete över att jag styrketränar för sällan. Jag kollar aldrig på tv men gärna på film (och älskar tv-serien Vänner) och har en tendens att sjunga (högt) i bilen när ingen hör.

    VAD TIDIGARE KUNDER SÄGER

    Ett stort tack Terese, vi är så glada för att vi fick ha just dig som vår bröllopsfotograf. Du visade ett stort engagemang både före, under och efter vårt bröllop. Vi fick de bilderna som vi önskade och så mycket mer, du gav verkligen det där lilla extra! Vi kommer att glädjas åt bilderna i många år framöver och minnas tillbaka till våran fantastiska dag! Om jag får anledning att anlita en fotograf igen så kommer jag inte tveka på att höra av mig till dig! Rekommenderar alla som letar efter en fotograf att anlita dig!

    Fotografier blir med tiden allt mer värdefulla när minnen bleknar.

    ANALOGA FOTOGRAFIER GER

    EN KLASSISK OCH TIDLÖS LOOK

    VANLIGA FRÅGOR

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    Varför jag älskar analog fotografering

    Idag fylls våra mobiltelefoner med mängder av bilder, på våra barn, på vad vi äter, på resmålen vi besöker. Vi smattrar av mängder av bilder i hopp om att någon ska bli bra innan vi sätter på ett filter, publicerar den på våra sociala medier och sedan glöms de bort, i havet av bilder. Även med våra digitala systemkameror med enorma tekniska möjligheter är vi vana vid att hafsa fram resultat, kontrollera i efterhand och ta några extra bilder, för sakens skull.

    I vår digitala era ligger det något av ett romantastiskt skimmer över analog fotografering. Intresset för film växer hela tiden. Fotografer pratar om korn, känsla och ”looken” film ger. Gräver man lite på ytan så är det något mer, något djupare. Känslan av att sakta ner, känna mer och att vara begränsad skapar någonting hos fotografen.

    Kontrasterna, det dynamiska omfånget, färgerna, kornet, mjukheten – det är svårt att replikera detta i de digitala bildfilerna. Kanske är det mest avgörandet ändå det som uppstår på plats när fotografen fotograferar analogt istället för digitalt.

    När man tvingas sakta ner, känna efter, planera, ställa in allt manuellt utan möjlighet att kontrollera bilden efteråt utan istället lita på sin magkänsla – kanske är det då den verkliga magin uppstår. När fotografen är fotograf och lägger all sin tid på själva skapandet och inte i efterbearbetningen efteråt.

    Analog fotografering

    Analog fotografering

    för nybörjare

    Jag vill dela med mig av min passion – det här är boken som jag önskar att jag själv hade tillgång till när jag stapplande började fotografera analogt igen efter många års uppehåll. Den tidlösa känslan, fantastiska färgerna (och hudtoner!) och arbets-processen är väldigt speciell när man fotograferar med film.

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140