TERESE BRANDWOLD

KONtAKTA MIG

15 års erfarenhet

Jag strävar efter att skapa vackra, varma fotografier som lämnar avtryck

Har fotograferat bröllop sedan 2008 och är yrkesverksam i Stockholm med studio i Täby och är specialiserad på porträtt- och bröllopsfotografering. Flertalet prisbelönt i bröllop- och porträttkategori på SM i Fotografi. Innehar Gesäll- och Mästarbrev (godkänd av Sveriges Hantverkarråd). Medlem i Svenska Fotografers förbund och EP-certifierad av Federation of European Photographers.

Jag tycker att relationer med mina närmaste betyder mest av allt, tycker att kvalité är viktigare än kvantitet och känner att innebörden av fotografier är viktiga för att minnas speciella stunder. Genom att vi delar visioner så kan vi relatera till varandra, vilket jag tror är en framgångsfaktor när vi ska samarbeta. Mitt mål är att du ska känna dig avslappnad, omhändertagen och trygg hela vägen i din kontakt med mig och under din fotografering.

Publicerad på:

Bröllopsfotografering Stockholm
Bröllopsfotografering Stockholm
Bröllopsfotografering Stockholm
Bröllopsfotografering Stockholm
Bröllopsfotografering Stockholm
Bröllopsfotografering Stockholm

Den gemensamma nämnaren hos mina kunder, utöver den estetiska aspekten där ljusa pastelliga toner och en stilren tonalitet uppskattas, så skulle jag säga att familjerelationerna är den röda tråden. Mina kunder investerar i en fin upplevelse och en hög kundservice som resulterar i tidlösa porträtt av det mest värdefulla de har; sina relationer.

Många nämner att jag har en lättsam och okomplicerad personlighet som får dem avslappnade framför kameran. Som person är jag öppen, har nära till skratt, bollar gärna idéer och delar med mig av min erfarenhet. Om ni uppskattar en fotograf som är en vän av struktur, kommer väl förberedd och håller er uppdaterade kommer ni uppskatta min raka kommunikation.

På er bröllopsdag vill jag hjälpa till att skapa en oförglömlig dag, där ni känner er trygga och avslappnade med vetskapen att min långa erfarenhet hanterar de ljusförhållanden och oanade situationer som uppstår. Jag hjälper er gärna med tidsschema och förslag på upplägg för att skapa förutsättningar för vackra porträtt och hur ni får ut det mesta av dagen, ur ett fotografiskt perspektiv.

SÅ ÄR JAG ATT SAMARBETA MED

Strukturerad, rak och fokuserad på att ni får en avslappnad fotografering.

Jag lever med min man Oskar som skämmer bort mig med god mat och mycket skratt. Vi lägger mycket tid på inredning och olika projekt hemma, som de nyblivna husägarna vi är. Vi älskar att resa och pussa på våra djur, jaktlabben Kilo och Main Coonen Keyla som förgyller vår vardag. Jag har tävlat på elitnivå i tävlingslydnad och spår med mina tidigare hundar, nya familjemedlemmen Kilo är under utbildning till jakthund.

Fotografier blir med tiden allt mer värdefulla när minnen bleknar.

Jag kopplar bort omvärlden genom apporterings- och jaktträning med Kilo, har ständigt dåligt samvete över att jag styrketränar för sällan. Jag kollar aldrig på tv men gärna på film (och älskar tv-serien Vänner) och har en tendens att sjunga (högt) i bilen när ingen hör.

Terese Brandwold

Som din bröllopsfotograf är jag den person som du tillbringar mest tid med under din bröllopsdag, utöver din partner. Därför är det A & O att ni känner er bekväma med mig och trygga i vad jag levererar till er efteråt. Jag delar gärna med mig av min kunskap och mina tankar kring hur ni kan planera er dag för att få så bra förutsättningar som möjligt för fina fotografier. Inför ert bröllop får ni ta del av mina tipsmail, som innehåller allt från tankar kring upplägg av vigseln till lista inför familjefotograferingen. Hos mig ingår fria konsultationer för mina brudpar, för att diskutera stort som litet. Ni är alltid välkomna att bolla era funderingar med mig, jag hjälper er gärna.