GALLERIES

    Boudoir Stockholm

    Fine Art

    Det är något särskilt med boudoir, även kallad morgongåva. Ge en vacker box med sensuella bilder på dig själv som en gåva till din blivande på bröllopsdagens morgon eller varför inte bara för din egen skull. Perfekt även att ge bort som en möhippepresent!

    Bilderna är sensuella, ljuva, ibland lite utmanande men alltid smakfulla och smickrande, du ska hela tiden känna dig bekväm och vacker. Det blir många detaljbilder och med kort skärpedjup lägger vi fokus på olika delar. De allra flesta väljer att få sina bilder i svartvitt men det väljer du själv.

    Boudoir Stockholm - morgongåva

    När jag gjorde min egna boudoir fotografering var jag nervös men väl på plats var det en jättekul upplevelse, inte alls obekvämt och när jag fick resultatet kände jag att de här bilderna kommer jag titta tillbaka på under en lång tid. En riktig egoboost. Precis så vill jag att du också ska känna, spänd förväntan för att sen känna wow! Det är min uppgift som boudoirfotograf att få dig avslappnad och jag jobbar med ljus, vinklar och skärpedjup för att ta fram dina vackraste sidor under vår boudoirfotografering. Jag har valt att enbart erbjuda boudoir fotografering inomhus för att mina kunder ska kunna slappna av helt, vi fotograferar i min studio eller på ett fint hotellrum.

    Med härlig musik och skön stämning skapar vi tillsammans bilder gjorda att njuta av. Bilderna är sensuella, ljuva, ibland lite utmanande men alltid smakfulla och smickrande, du ska hela tiden känna dig bekväm och vacker. Det blir många detaljbilder och med kort skärpedjup lägger vi fokus på olika delar. De allra flesta väljer att få sina bilder i svartvitt men det väljer du själv. Ser fram emot att höra vad du drömmer om för bilder!PS. Många vill inte visas online, det är naturligtvis inget krav utan något vi kommer överens om vid bokning, självklart ska du känna dig trygg och bekväm hela vägen. Tveka inte att kontakta mig vid eventuella funderingar.

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN BOUDOIR

    Vänligen använd mitt kontaktformulär vid bokningsförfrågan, vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar - vänligen kontrollera din skräppostmapp.


    Klicka här för prislista

    Boudoir Stockholm