GALLERIES

    SENSUELLA OCH VACKRA

    fotografier

    Det är något särskilt med boudoir, även kallad morgongåva. Ge en vacker box med sensuella bilder på dig själv som en gåva till din blivande på bröllopsdagens morgon eller varför inte bara för din egen skull. Perfekt även att ge bort som en möhippepresent!

    Boudoir fotografering

    När jag gjorde min egna boudoir fotografering var jag nervös men väl på plats var det en jättekul upplevelse, inte alls obekvämt och när jag fick resultatet kände jag att de här bilderna kommer jag titta tillbaka på under en lång tid. En riktig egoboost. Precis så vill jag att du också ska känna, spänd förväntan för att sen känna wow!

    Att boka en boudoir fotografering är något annat än boka in en vanlig porträttfotografering. För många känns det intimt och det är något jag tar med mig. Jag har stor respekt för din integritet och kommer göra mitt yttersta för att du ska känna dig trygg, bekväm och avslappnad. De allra flesta kommer själva men om du är mer bekväm att ta med dig en vän eller partner får du gärna göra det.

    Det är min uppgift som boudoirfotograf att få dig avslappnad och jag jobbar med ljus, vinklar och skärpedjup för att ta fram dina vackraste sidor under vår boudoirfotografering. Jag har valt att enbart erbjuda boudoir fotografering inomhus för att mina kunder ska kunna slappna av helt.

    Med härlig musik och skön stämning skapar vi tillsammans bilder gjorda att njuta av.

    FINE ART PRINTS

    Fine art printar är något utöver det vanliga! Dina bilder trycks på tjockt syrafritt konstpapper av bästa kvalité, Hahnemühle Photo Rag 308 gram. Med högsta möjliga kvalité framhävs dina bilder och känslan går inte att jämföra med vanliga fotokopior. Beständigheten på dessa utskrifter är mer än 70 år, det allra bästa färgfotopappret håller 35-40 år under samma förhållanden.

    Monterade på en tjock passepartout med bakplatta blir dina fine art prints något extra för mottagaren att njuta av. Den lyxiga, handgjorda mörka linneboxen rymmer tio printar, yttermått 15 x 20 cm, med vit syrafri passpartout, monterade för hand. Välj om du önskar bred eller smal passepartout.

    Som alternativ till fine art prints kan du välja ett fotoalbum. Albumet är i perfekt storlek med sina 19 x 19 cm. Produceras på Fuji papper med lay flat teknik som innebär att uppslagen ligger helt platta. 11 uppslag (22 sidor) ingår vilket rymmer 25 bilder, omslaget pryds av utvald bild med valfri rubrik.

    Boudoir Stockholm

    PAKET

    Följande ingår i paketet:

    ∙ Förberedelser, planering och support innan fotograferingen

    ∙ Konsultationsmöte där vi går igenom dina önskemål och förväntningar

    ∙ 60 minuters fotografering

    ∙ Analog film, framkallning, inscanning och bearbetning

    ∙ Linnebox med 10 fine art prints eller fotobok på 13 sidor

    ∙ Printade bilder får du även som lågupplösta digitala filer i en mobilapp

    Blombukett – 800 kr

    Makeup – 800 kr

    Hårstyling – 600 kr
    1 st högupplöst digital bildfil - 1000 kr
    5 st högupplösta digitala bildfiler - 4500 kr

    Tillval

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN

    INFORMATION INFÖR DIN BOUDOIRFOTOGRAFERING

    Bildleverans

    Fotograferingen i studion

    Dina förväntningar

    På plats i studion får du känna på fine art prints och fotoalbum, för att bestämma vad du önskar. Om du har ett speciellt datum du behöver bilderna ser jag till att du har dina produkter i god tid. De allra flesta väljer att få sina bilder i svartvitt men det väljer du själv. Kvalitet går alltid i första hand. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att du ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där du råkar blundar. Jag vill att du själv ska få välja vilka bilder som ska ingå i din box, så efter fotograferingen får du se bilderna i en digital kontaktarta. När du har valt bilderna så redigerar jag dessa lite extra innan de printas för att sedan skickas hem till dig.

    Min studio ligger i Täby, norr om Stockholm. Jag har en säng, soffa och flera olika miljöer som byggs upp som olika rum att fotograferas i. Genom att fotografera i min studio så har jag alltid tillgång till bra ljus. Det blir många detaljbilder och med kort skärpedjup lägger vi fokus på olika delar. Mitt största fokus under fotograferingen är att skapa en avslappnad, trygg och härlig stämning där du känner dig vacker. De flesta av oss har något kroppskomplex, som vi kommer ta hänsyn till men jag brukar alltid uppmuntra att lämna det bakom sig och njuta av fotograferingen fullt ut. Du är vacker!

    Boudoir är sensuellt, ljuvt, ibland lite utmanande men alltid smakfullt och smickrande, du ska hela tiden känna dig bekväm och vacker. Boka gärna in ett videosamtal med mig innan din fotografering, det ingår. Då har du chans att ställa frågor som du har, berätta om dina önskemål och förväntningar samt bli mer bekväm i vem du kommer träffa. Om du vill kan vi gärna gå igenom dina outfits. Jag rekommenderar dig att ha 2-3 ombyten och göra urvalet hemma i lugn och ro för att slippa få prestationsångest på plats. Om du behöver bilderna till en viss tidpunkt (exempelvis födelsedag eller bröllop) önskar jag få veta det vid bokning.

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN BOUDOIR

    Vänligen använd mitt kontaktformulär vid bokningsförfrågan, vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar - vänligen kontrollera din skräppostmapp.


    Boudoir Stockholm

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140