SENSUELLA OCH VACKRA FOTOGRAFIER

Boudoir Stockholm

Det är något särskilt med boudoir, även kallad morgongåva. Ge en vacker box med sensuella bilder på dig själv som en gåva till din blivande på bröllopsdagens morgon eller varför inte bara för din egen skull. Perfekt även att ge bort som en möhippepresent!

Boudoir fotografering

En stund där du känner dig vacker och feminin på ett avslappnat sätt

När jag gjorde min egna boudoir fotografering var jag nervös men väl på plats var det en jättekul upplevelse, inte alls obekvämt och när jag fick resultatet kände jag att de här bilderna kommer jag titta tillbaka på under en lång tid. En riktig egoboost. Precis så vill jag att du också ska känna, spänd förväntan för att sen känna wow!

Att boka en boudoir fotografering är något annat än boka in en vanlig porträttfotografering. För många känns det intimt och det är något jag tar med mig. Jag har stor respekt för din integritet och kommer göra mitt yttersta för att du ska känna dig trygg, bekväm och avslappnad. De allra flesta kommer själva men om du är mer bekväm att ta med dig en vän eller partner får du gärna göra det.

Det är min uppgift som boudoirfotograf att få dig avslappnad och jag jobbar med ljus, vinklar och skärpedjup för att ta fram dina vackraste sidor under vår boudoirfotografering. Jag har valt att enbart erbjuda boudoir fotografering inomhus för att mina kunder ska kunna slappna av helt.

Med härlig musik och skön stämning skapar vi tillsammans bilder gjorda att njuta av.

Som alternativ till fine art prints kan du välja ett fotoalbum. Albumet är i perfekt storlek med sina 19 x 19 cm. Produceras på Fuji papper med lay flat teknik som innebär att uppslagen ligger helt platta. 11 uppslag (22 sidor) ingår vilket rymmer 25 bilder, omslaget pryds av utvald bild med valfri rubrik.

Boudoir Stockholm

Följande ingår i paketet

∙ Förberedelser, planering och support innan fotograferingen

∙ Videokonsultationsmöte där vi går igenom dina önskemål och förväntningar

∙ 60 minuters fotografering (1-2 ombyten)

Personligt onlinegalleri med tillhörande webbshop

∙ Ca 30 bilder att välja från

∙ Voucher (3000 kr) att använda i webshoppen till köp av digitala filer eller produkter

∙ 1 års online backup

Tillval

∙ Blomsterstyling

∙ Makeup

∙ Hårstyling

∙ Hotellrum ingår inte

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Information inför din boudoirfotografering

Bildleverans

Fotograferingen i HOTELLRUM

Dina förväntningar

Om du har ett speciellt datum du behöver bilderna ser jag till att du har dina produkter i god tid. De allra flesta väljer att få sina bilder i svartvitt men det väljer du själv. Kvalitet går alltid i första hand. Att göra urgallring är en viktig service jag erbjuder mina kunder för att du ska slippa se dubbletter, oskarpa bilder, bilder där du råkar blundar. Jag vill att du själv ska få välja vilka bilder som ska ingå i din box, så efter fotograferingen får du se bilderna i en digital kontaktarta. När du har valt bilderna så redigerar jag dessa lite extra innan de görs redo för att beställa produkter av om du önskar det (rekommenderar ett album eller fine art prints varmt!)

Du bokar själv ett hotellrum utifrån din budget, ett rum som du kan nyttja efteråt eller kvällen före, för att få en längre upplevelse. Rekommenderar dig att boka ett rum som är lite större, med fint ljusinsläpp, gärna en soffa för mer variation i bilderna. Det blir många detaljbilder och med kort skärpedjup lägger vi fokus på olika delar. Mitt största fokus under fotograferingen är att skapa en avslappnad, trygg och härlig stämning där du känner dig vacker. De flesta av oss har något kroppskomplex, som vi kommer ta hänsyn till men jag brukar alltid uppmuntra att lämna det bakom sig och njuta av fotograferingen fullt ut. Du är vacker!

Jag värnar hårt om mina kunders integritet och visar endast upp bilder där personerna har gett skriftligt godkännande.

Bokningsförfrågan boudoir

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.