GALLERIES

    Boudoir Stockholm

    Fine Art

    Det är något särskilt med boudoir, även kallad morgongåva. Ge en vacker box med sensuella bilder på dig själv som en gåva till din blivande på bröllopsdagens morgon eller varför inte bara för din egen skull. Perfekt även att ge bort som en möhippepresent!

    Dina bilder levereras i en lyxig, handgjord mörk linnebox. Bilderna är monterade för hand på syrafri passepartout och med bakplatta. Välj om du önskar bred eller smal passepartout. De utvalda printade bilderna får du även som lågupplösta digitala filer. Fine art printar är något utöver det vanliga!

    Dina bilder trycks på tjockt syrafritt konstpapper av bästa kvalité. Med högsta möjliga kvalité framhävs dina fotografier och känslan går inte att jämföra med vanliga fotokopior. Beständigheten på dessa utskrifter är mer än 70 år, det allra bästa färgfotopapperet håller 35-40 år under samma förhållanden.

    BILDER GJORDA ATT

    njutas av
    Monterade på en tjock passepartout med bakplatta blir de något extra för mottagaren att njuta av, oavsett om du vill ha vackra bilder för din egen skull eller för att ge bort.
    Dina bilder trycks på tjockt syrafritt konstpapper av bästa kvalité, Hahnemühle Photo Rag 308 gram – en av marknadens högsta färgomfång med 100% bomull och utan optiskt vitmedel. Har en extra slät yta som ger pappret en mycket behaglig yta.

    Med högsta möjliga kvalité framhävs dina bilder och känslan går inte att jämföra med vanliga fotokopior. Beständigheten på dessa utskrifter är mer än 70 år, det allra bästa färgfotopapperet håller 35-40 år under samma förhållanden.

    Monterade på en tjock passepartout med bakplatta blir de något extra för mottagaren att njuta av, oavsett om du vill ha vackra bilder för din egen skull eller för att ge bort.
    njutas av
    BILDER GJORDA ATT

    Boudoir Stockholm – morgongåva

    När jag gjorde min egna boudoir fotografering var jag nervös men väl på plats var det en jättekul upplevelse, inte alls obekvämt och när jag fick resultatet kände jag att de här bilderna kommer jag titta tillbaka på under en lång tid. En riktig egoboost. Precis så vill jag att du också ska känna, spänd förväntan för att sen känna wow! Det är min uppgift som fotograf att få dig avslappnad och jag jobbar med ljus, vinklar och skärpedjup för att ta fram dina vackraste sidor.

    Jag har valt att enbart erbjuda boudoir fotografering inomhus för att mina kunder ska kunna slappna av helt, vi fotograferar i min studio eller på ett fint hotellrum.
    Med härlig musik och skön stämning skapar vi tillsammans bilder gjorda att njuta av. Bilderna är sensuella, ljuva, ibland lite utmanande men alltid smakfulla och smickrande, du ska hela tiden känna dig bekväm och vacker. Det blir många detaljbilder och med kort skärpedjup lägger vi fokus på olika delar. De allra flesta väljer att få sina bilder i svartvitt men det väljer du själv.

    Ser fram emot att höra vad du drömmer om för bilder!

    PS. Många vill inte visas online, det är naturligtvis inget krav utan något vi kommer överens om vid bokning, självklart ska du känna dig trygg och bekväm hela vägen.

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN BOUDOIR

    Vänligen använd mitt kontaktformulär vid bokningsförfrågan, vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar - vänligen kontrollera din skräppostmapp.

    Klicka här för prislista