GALLERIES

    För och främst; stort varmt grattis, vilken spännande tid ni har framför er! Vad roligt att du är intresserad av en gravidfotografering hos mig, det är ett förtroende jag tar på största allvar och med stor värme, jag ska göra mitt absolut yttersta för att spegla er speciella händelse. Vanligen när jag fotar gravida par så ser jag det som en vanlig parfotografering, men kanske lite mer extra fokus på magen. Det brukar också bli mer enskilda porträtt enbart på den blivande mamman utöver era parbilder.

    Jag vill porträttera er, som par, i er förväntan inför det nya men meddela gärna mig om det är någon särskild bild ni har tänkt på och önskar er. Ska vi ta bilder utomhus bestämmer vi tillsammans en plats beroende på vilken stil/känsla ni vill ha i bilderna, gärna en plats som betyder och representerar er (jag hjälper er gärna!). Vid fotografering i studion finns det möjligheter till flera olika utseenden genom att byta bakgrunder.

    Jag brukar rekommendera att ta gravidbilderna mellan v. 25-35, men det är väldigt individuellt hur man mår och känner sig, så vi bokar utifrån när ni känner er bekväma. Jag har en stor uppsättning av gravidkläder att låna ut till er fotografering hos mig, kika gärna på nedanstående länk. Jag har kontakt med flera hår-och make up artister samt florist, hjälper er gärna om ni önskar lite extra styling inför fotograferingen.

    Datum och tid
    När jag tagit emot er bokningsförfrågan för gravidfotografering Stockholm så kommer jag att återkoppla med bekräftelse på datum som vi kan ses samt skicka en välkomstbroschyr med all information ni behöver inför er fotografering. Fotograferingsavgiften på 1400 kr betalas i samband med bokningen för att säkra er plats, digitala bildfiler och produkter köper ni sedan separat vid den personliga bildvisningen ettpar veckor efter er fotografering, för att ni ska få precis det ni vill ha. Ska vi fota i studion så spelar tidpunkten ingen roll, men vill ni fotograferas utomhus så rekommenderar jag en tid ett par timmar innan solnedgång för att få mjukt fint ljus. Har ni barn som ska vara med så anpassar vi tiden efter dom och väljer en tid då de är pigga och glada.

    Plats
    När ni bokar en gravidfotografering kommer vi överens om vad ni vill ha för typ av bilder. Vanligen när jag fotar gravida par så ser jag det som en vanlig parfotografering, men kanske lite mer extra fokus på magen. Det brukar också bli mer enskilda porträtt enbart på den blivande mamman utöver era parbilder. Jag vill porträttera er, som par, i er förväntan inför det nya men meddela gärna mig om det är någon särskild bild ni har tänkt påoch önskar er. Ska vi ta bilder utomhus bestämmer vi tillsammans en plats beroende på vilken stil/känsla ni vill ha i bilderna, gärna en plats som betyder och representerar er, utifrån vad som passar för årstiden. Vid fotografering i studion finns det möjligheter till olika utseenden genom att byta bakgrunder.

    Väder
    I min studio skiner alltid solen:) Många föredrar att fotograferas inne i studion under vinterhalvåret då vädret, ljuset och temperaturen utomhus inte alltid visar sig från sin bästa sida men det finns en stor charm även med gråa och beige bakgrunder!Vid fotografering utomhus är jag beroende av ljuset så vid väldigt mulet alternativt regn så förbehåller jag mig rätten att boka om med kort varsel och så hittar vi en ny tid som passar er.

    Kläder och styling
    Planera gärna klädseln efter var vi ska vara, det blir ofta fint med färger som går ton i ton med varandra (om ni är flera som ska fotograferas tillsammans) alternativt ljusa, enfärgade plagg. Undvik starkt färgade och mönstrade kläder med stora loggor. Jag har flera vackra gravidklänningar och kjolar för utlåning för fotograferingen. Ha gärna med ombyte och glöm inte varma leggings och skor om vi ska vara utomhus under den kalla årstiden.I Stockholm kan jag varmt rekommendera Isabelle Bellange för make up och hårstyling om du vill ha en extra touch till dina bilder. Pris från 250 kr för make up och från 250 kr för hårstyling, skriv att du önskar få veta mer om styling i din bokningsförfrågan så förmedlar jag kontakten till Isabelle.

    SÅ MYCKET MER ÄN BARA BILDER.
    LÅT MIG BERÄTTA ER HISTORIA.

    Ser fram emot att höra av dig! Vänligen använd mitt kontaktformulär vid bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information och förslag på tid för fotografering. Vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar - vänligen kontrollera din skräppostmapp.


    Läs mer: Vanliga frågor    Telefon: +46 739-92 10 02

    E-mail: [email protected]

    Studio: Midgårdsvägen 14, Täby (Stockholm)