GALLERIES

    Gravidfotografering Stockholm

    Gravidfotografering Stockholm, med studio i Täby, norr om Stockholm. Gravidfotografering med mjukt ljus, pastelliga färger och avslappnad upplevelse.


    Gravidfotografering Stockholm
    En dag bara för dig (er)!

     

    För och främst; stort varmt grattis, vilken spännande tid ni har framför er! Vad roligt att du är intresserad av en gravidfotografering hos mig, det är ett förtroende jag tar på största allvar och med stor värme, jag ska göra mitt absolut yttersta för att spegla er speciella händelse.

    Mitt mål är att du känner att det blir ett par timmar där du står i fokus. En upplevelse där du får känna dig extra fin och få din graviditet förevigad. Jag kommer se till att du känner dig avslappnad framför kameran och kommer ge dig direktiv om du känner dig osäker på posering. De flesta väljer 2 olika outfits och 1-3 olika miljöer att fotograferas i för att få variation på bilderna.

    Gravidfotografering Stockholm

     

    Datum och tid

     

    Jag brukar rekommendera att ta gravidbilderna mellan v. 25-35, men det är väldigt individuellt hur man mår och känner sig, så vi bokar utifrån när du känner dig bekväm. När jag tagit emot din bokningsförfrågan för gravidfotografering så kommer jag att återkoppla med bekräftelse på datum som vi kan ses samt skicka en välkomstbroschyr med all information du behöver inför din fotografering. Om du bokar fotografering i studion så spelar tidpunkten ingen roll, men vill du fotograferas utomhus så rekommenderar jag en tid ett par timmar innan solnedgång för att få mjukt fint ljus. Har ni barn som ska vara med så anpassar vi tiden efter dom och väljer en tid då de är pigga och glada.    Plats

     

    När ni bokar en gravidfotografering kommer vi överens om vad ni vill ha för typ av bilder. Vid fotografering av er graviditet utomhus så bestämmer vi en plats tillsammans beroende på vilken stil/känsla ni vill ha i bilderna. Gärna en plats som betyder och representerar er, utifrån vad som passar för årstiden (jag kommer gärna med förslag). Vid fotografering i studion finns det möjligheter till olika utseenden genom att byta bakgrunder. Vanligen när jag fotar gravida par så ser jag det som en vanlig parfotografering, men kanske lite mer extra fokus på magen. Det brukar också bli mer enskilda porträtt enbart på den blivande mamman utöver era parbilder. Jag vill porträttera er, som par, i er förväntan inför det nya men meddela gärna mig om det är någon särskild bild ni har tänkt på och önskar er.    Väder

     

    I min studio skiner alltid solen:) Många föredrar att fotograferas inne i studion under vinterhalvåret då vädret, ljuset och temperaturen utomhus inte alltid visar sig från sin bästa sida men det finns en stor charm även med gråa och beige bakgrunder! Vid fotografering utomhus är jag beroende av ljuset så vid väldigt mulet alternativt regn så förbehåller jag mig rätten att boka om med kort varsel och så hittar vi en ny tid som passar er. Motljus ett par timmar innan solnedgång är helt fantastiskt!

    Gravidfoto Stockholm

    Kläder och styling

     

    Jag har en stor uppsättning av gravidkläder att låna ut till din fotografering hos mig. Jag har kontakt med flera hår-och make up artister samt florist, hjälper er gärna om ni önskar lite extra styling, en hårkrans eller bukett till fotograferingen.

     

    Planera gärna klädseln efter var vi ska vara, det blir ofta fint med färger som går ton i ton med varandra (om ni är flera som ska fotograferas tillsammans) alternativt ljusa, enfärgade plagg. Undvik starkt färgade och mönstrade kläder med stora loggor. Här kan du läsa mer om mina tips kring klädsel.

     

     

    Gravidfotografering Stockholm

     

    Investering


    Välj om du önskar ett färdigt paket där fotografering och
    fotobok ingår eller om du önskar komponera ihop ditt egna paket.

     

    Paketpris
    Fotografering och fotobok 4950 kr

    Tillval till paketet
    5 digitala högupplösta filer 4500 kr
    Alla digitala högupplösta filer (ca 30 st) 8500 kr
    Uppgradera albumet till 28 x 28 cm storlek, addera 1150 kr

    Á la carte
    Fotografering 1400 kr, bildfiler köps enligt prislista
    Klicka här för fullständig prislista
    Följande ingår i fotograferingskostnaden:

    • Förberedelse, planering och service innan, under och efter fotograferingen
    • Analog film, framkallning, inscanning och bearbetning
    • Fotografering 30-90 minuter i min studio eller utomhus
    • Noga utvald rekvisita och utlåning av kläder
    • Personlig bildvisning i studion eller webbgalleri för att välja era bilder

     

    Gravidfotografering Stockholm

    BOKNINGSFÖRFRÅGAN
    GRAVIDFOTOGRAFERING

    Ser fram emot att höra av dig! Vänligen använd mitt kontaktformulär vid bokningsförfrågan så återkommer jag inom kort med mer information och förslag på tid för fotografering. Vanligen svarar jag inom 24 timmar, om du inte har fått svar - vänligen kontrollera din skräppostmapp.


    LÄS MER: VANLIGA FRÅGOR    Telefon: +46 739-92 10 02
    E-mail: [email protected]
    Studio: Midgårdsvägen 14, Täby (Stockholm)