Föreviga er graviditet

För och främst; stort varmt grattis, vilken spännande tid ni har framför er! Vad roligt att du är intresserad av en gravidfotografering hos mig, det är ett förtroende jag tar på största allvar och med stor värme, jag ska göra mitt absolut yttersta för att spegla er speciella händelse.

Som fotograf har jag specialiserat mig på porträtt och jag känner snabbt av vem jag har framför mig. Känner du dig inte som en van fotomodell? Slappna av, jag lovar att prestera mitt bästa för att ni ska få äkta, avslappnade bilder med hänsyn till mest fördelaktiga utseende, finast bakgrund och bäst ljusförhållanden. Jag jobbar mycket med en interaktionsmetod som kallas Beloved, för att skapa en mysig upplevelse för mina kunder under fotograferingen utöver att leverera bilder som känns i hjärtat. Jag anser att bilder gör sig allra bäst i fysisk form och jag är stolt över att kunna erbjuda er hela kedjan – från fotografering, via bildbehandling till färdig produkt.

På denna sida har jag samlat information så att ni ska känna er så förbereda som möjligt inför er fotografering. Har ni övriga frågor eller funderingar så maila bara mig på hello@brandwold.se så hoppas jag kunna räta ut alla frågetecken.

Jag ser fram emot att höra av er!
Terese

gravidfotografering-stockholm-6 
gravidfotografering

Inför fotograferingen

DATUM OCH TID
När jag tagit emot ert mail så kommer jag att återkoppla med bekräftelse på datum som vi kan ses samt skicka en välkomstbroschyr med all information ni behöver inför er fotografering. Fotograferingsavgiften på 900 kr betalas i samband med bokningen för att säkra er plats, digitala bildfiler och produkter köper ni sedan separat vid den personliga bildvisningen ett par veckor efter er fotografering, för att ni ska få precis det ni vill ha. Ska vi fota i studion så spelar tidpunkten ingen roll, men vill ni fotograferas utomhus så rekommenderar jag en tid ett par timmar innan solnedgång för att få mjukt fint ljus. Har ni barn som ska vara med så anpassar vi tiden efter dom och väljer en tid då de är pigga och glada.

PLATS

När ni bokar en gravidfotografering kommer vi överens om vad ni vill ha för typ av bilder. Vanligen när jag fotar gravida par så ser jag det som en vanlig parfotografering, men kanske lite mer extra fokus på magen. Det brukar också bli mer enskilda porträtt enbart på den blivande mamman utöver era parbilder. Jag vill porträttera er, som par, i er förväntan inför det nya men meddela gärna mig om det är någon särskild bild ni har tänkt på och önskar er. Ska vi ta bilder utomhus bestämmer vi tillsammans en plats beroende på vilken stil/känsla ni vill ha i bilderna, gärna en plats som betyder och representerar er, utifrån vad som passar för årstiden. Vid fotografering i studion finns det möjligheter till olika utseenden genom att byta bakgrunder.

VÄDER

I min studio skiner alltid solen:) Många föredrar att fotograferas inne i studion under vinterhalvåret då vädret, ljuset och temperaturen utomhus inte alltid visar sig från sin bästa sida men det finns en stor charm även med gråa och beige bakgrunder! Vid fotografering utomhus är jag beroende av ljuset så vid väldigt mulet alternativt regn så förbehåller jag mig rätten att boka om med kort varsel och så hittar vi en ny tid som passar er.

KLÄDER

Planera gärna klädseln efter var vi ska vara, det blir ofta fint med färger som går ton i ton med varandra (om ni är flera som ska fotograferas tillsammans) alternativt ljusa, enfärgade plagg. Undvik starkt färgade och mönstrade kläder med stora loggor. Jag har sex vackra gravidklänningar, en långärmad spetstopp samt tygwraps i ett flertal färger för utlåning för fotograferingen. Ha gärna med ombyte och glöm inte varma leggings och skor om vi ska vara utomhus under den kalla årstiden.

TILLVAL: HÅR OCH MAKE UP

I Stockholm kan jag varmt rekommendera Isabelle Bellange för make up och hårstyling om du vill ha en extra touch till dina bilder. Pris från 250 kr för make up och från 250 kr för hårstyling, skriv att du önskar få veta mer om styling i din bokningsförfrågan så förmedlar jag kontakten till Isabelle.

gravidfotografering-stockholmgravidfotografering-stockholm
gravidfotografering

 

Här nedan ses ett urval av mina senaste gravidfotograferingar

Nathalie

Amanda & Christer

Ingrid

Sara & Erik

Niki

Jenny & Oscar

Tror du att vi skulle göra ett bra team? Jag ser fram emot att höra av dig! Bokningsförfrågan