Porträtt

Porträttfotografering i Rom

I veckan har jag varit i Rom, för att delta på Way Up North, ett stort event för bröllopsfotografer. Det har varit föreläsningar från morgon till kväll som har gett mig mycket nya tankar, önskemål och planer inför den kommande bröllopssäsongen. Jag kommer berätta mer om detta i ett eget inlägg. Jag träffade också Linn för en porträttfotografering i det vackra ljuset och bakgrunderna… Var ska jag börja? Jag önskar jag hade såhär vackra miljöer utanför dörren hemma:) Vi gick en promenad i vackra, slitna staden som bjöd på underbart vårväder och Linn hade sånt härligt leende och otroliga ögon, så fin! När jag fotar i dagsljus och inte solnedgång så letar jag alltid efter skugga för att få ett jämnt och mjukt ljus men jag placerar gärna personen precis i skuggkanten för att få lite motljus för det är så fint!

fotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-romfotograf-rom

Brandwold Photography

About Brandwold Photography

Människor. Porträtt. Det är min specialitet. Min främsta styrka är mitt öppna, enkla sätt att vara, du kommer märka att det känns avslappnat och bekvämt framför min kamera. Mitt fokus som fotograf är alltid att få berätta din historia och jag fotar främst lifestyle med en idealiserande stil. Jag jobbar både med befintligt ljus samt har en studio i Täby, norr om Stockholm, kontakta mig för att boka en fotografering.

Leave a Reply