smash-the-cake-stockholmSmash the cake Stockholm

Smash the cake Stockholm är en superrolig fotografering för 1 åringarna. Vi börjar sessionen med vanliga porträttbilder och eventuellt familjebilder innan det är dags för tårta för ettåringen. Sessionen avslutas med ett dopp i badkaret, min absoluta favoritrekvisita som både tvättar rent och ger underbart söta bilder.

Ni väljer själva färgtema på er smash the cake fotografering och jag har rekvisita i form av tyllkjolar, byxor, flugor, partyhattar, vimplar och självklart blir tårtan anpassad efter dessa färger och går att få allergianpassad vid behov.

Detta ingår i fotograferingsavgiften på 900 kr:

  • Välkomstbroschyr med all information ni behöver inför er fotografering
  • Förberedelse, planering och service innan, under och efter fotograferingen
  • Smash the cake fotografering 30-90 minuter i min studio med tillgång till noga utvald rekvisita
  • Personlig bildvisning i studion
  • Upphämtningstid för att få hem era efterlängtade produkter
  • Tårta tillkommer till självkostnadspris, vanligen 400 kr

Här hittar du alla produkter jag erbjuder.
Här hittar du FAQ.

Smash the cake Stockholm – bokningsförfrågan

Fyll i detta konktaktformulär så återkommer jag till dig inom kort.

Porträttfotografering hos mig

Livets sårbarhet har de flesta av oss stött på, jag känner att det är så viktigt att både dokumentera och porträttera våra käraste. Barnen växer upp och livet har en tendens att snurra på allt snabbare. Ibland önskar man att man kunde frysa tiden, få bevara allt man älskar, deras skratt, deras blickar, deras kramar. Jag vill ge er kvalitetstid tillsammans, barnfamiljen får leka och skoja tillsammans medan paret får en chans att stanna upp i vår hektiska vardag och få utrymme för att sätta ord på vad de känner för varandra.

smash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholmsmash-the-cake-stockholm