GALLERIES

    1on1

    Wedding Edition

    Stylade plåtningar i all ära - ibland vill man åt the real deal. Riktiga par, riktiga situationer. Upplev äkta känslor, tidspressade scheman, olika miljöer, svåra ljusutmaningar, par som inte är vana att bli fotograferade och massor av hands-on-tips. Jag delar med mig av mina kunskaper under hela dagen som bygger på 12 års erfarenhet som bröllopsfotograf.

    Dag två går vi igenom det stora arbetet bakom själva fotograferandet; bildflöde, urval, marknadsföring, kundkommunikation, varumärke. Bara du och jag, med stort utrymme att forma dagen efter dina behov och massor av tid att ställa de där frågorna som du inte är bekväm med att ställa i stora forum. Konkreta tips och planer - mindre fokus på bildredigering, större fokus på ditt företagande.

    Engagement session

    Vill du resa runt i Europa och fotografera par? Följ med mig till en drömlocation och få härliga bilder till din portfolio. Vi möts upp på förmiddagen för att gå igenom dagens uppdrag samt din nuvarande status, ekonomi och målsättning. Vi promenerar runt i området och fotograferar miljöbilder innan vi möter upp paret, som vi fotograferar i ca två timmar.

    Dagen efter ses vi i min studio i Stockholm för att gå igenom teoridelen. Vill du stanna ett par dagar extra utomlands? Inga problem, vi bestämmer ett datum för teoridelen längre fram.

    Pris 8600 kr exkl. moms
    Lunch och fika ingår under teoridagen
    Ev. resa och boende ingår ej

    Här hittar du tips på boende i närheten av studion om du inte bor i Stockholm.

    Bröllop

    Vi träffas på fredagen för en kväll i min studio, där vi går igenom din nuvarande status, ekonomi och målsättning med ditt fotograferande och företagande samt upplägg på bröllopsdagen. Efter en hel dags fotograferande så har vi en härlig dag med teori framför oss på söndagen i studion och mitt mål är att du åker hem med vackra bilder och massor med ny inspiration och strategier.

    12.800 kr exkl. moms
    Lunch och middag ingår under lördagen
    Frukost och lunch ingår under söndagen

    Resa till och från bröllopet från Stockholm under lördagen samt boende i dubbelrum mellan lördag-söndag ingår, ev. övriga resor och boende ingår ej. Här hittar du tips på boende i närheten av studion om du inte bor i Stockholm.

    Tillval Skypemöte 800 kr exkl. moms

    BOKNINGSFORMULÄR

    Vad roligt att du är intresserad av att gå en workshop hos mig! Jag återkopplar vanligen inom 24 timmar, om du inte har fått svar så kontrollera gärna din spamfolder eller skicka ett sms till mig på 0739-921002. Du anses anmäld till kursen när du fått ett bekräftelsemail med faktura samt betalat in din kursavgift senast 3 dagar efter din anmälan. Anmälan till kurs är bindande.