Artikel i Kamera & Bild

7 april, 2020

Brandwold - Kamera & Bild

För några veckor sedan blev jag kontaktad av Johan på Kamera & Bild, som undrade om inte jag ville göra en intervju med dom. Superroligt (och nervöst)! Kamera & Bild är en av Sveriges största fototidningar och har även en flitigt uppdaterad hemsida.

Det blev en fin pratstund där jag berättade om hur det kom sig att jag började med bröllopsfoto av en ren slump och varför jag tycker det är så viktigt att tänka långsiktigt när man tänker kring sina bröllopsfoton – det är därför jag fotograferar heldagar. Vi pratade om hur viktigt det är med personkemi när man har med sig en fotograf på en sån känslofylld och intim dag som ens bröllop är och mina utmaningar kring analog fotografering som jag bestämde mig för att ta upp igen efter många års uppehåll.

Det och mycket mer hittar ni i senaste numret av Kamera & Bild, reportaget blev hela 14 sidor (!) långt och jag är så glad att jag fick vara med i deras bröllopsspecial.

Brandwold - Kamera & Bild

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG