Artikel i Kamera & Bild

7 april, 2020

Brandwold - Kamera & Bild

För några veckor sedan blev jag kontaktad av Johan på Kamera & Bild, som undrade om inte jag ville göra en intervju med dom. Superroligt (och nervöst)! Kamera & Bild är en av Sveriges största fototidningar och har även en flitigt uppdaterad hemsida.

Det blev en fin pratstund där jag berättade om hur det kom sig att jag började med bröllopsfoto av en ren slump och varför jag tycker det är så viktigt att tänka långsiktigt när man tänker kring sina bröllopsfoton – det är därför jag fotograferar heldagar. Vi pratade om hur viktigt det är med personkemi när man har med sig en fotograf på en sån känslofylld och intim dag som ens bröllop är och mina utmaningar kring analog fotografering som jag bestämde mig för att ta upp igen efter många års uppehåll.

Det och mycket mer hittar ni i senaste numret av Kamera & Bild, reportaget blev hela 14 sidor (!) långt och jag är så glad att jag fick vara med i deras bröllopsspecial.

Brandwold - Kamera & Bild

SHARE THIS STORY