Bakom kulisserna

25 februari, 2021

I höstas gjorde jag en editorial plåtning tillsammans med ett fantastiskt duktigt team. Duktiga Josef Runsten filmade den här behind the scene filmen på mig. Kan varmt rekommendera detta team om ni letar leverantörer till ert bröllop!

Styling och blommor: @bon.viola
Fotograf: @brandwold
Videograf: @josefrunsten
Lokal: @svartsjo_slott
Klänning: @abbywaitsofficial
Kostym och skor: @houseofsteens
Trycksaker: @bystinadesign
Makeup & Hår: @stylistbodil
Smycken: @malinivarssonjewelry
Tårta: @thecakemakerstockholm
Modeller: @avenuemodellerse @philipandrsn & @makda.j
Dukar: @rentalstories

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG