Barnfotografering Täby

15 oktober, 2020

Barnfotografering Täby. Fina Cherie och hennes familj fotograferade jag i Ekotemplet i Hagaparken, en plats som jag älskar för dess fina miljö och underbara ljus. Jag är verkligen lyckligt lottad som träffar så fina personer i mitt jobb, det ger så mycket energi! Tjejerna var riktiga små charmtroll och att få så många olika typer av bilder, barn tillsammans med föräldrar, är inte alltid en självklarhet (barn tenderar ju att göra som de själva vill:) men alltid lika mysigt när man får till det.

Barnfotografering TäbyBarnfotografering TäbyBarnfotografering TäbyBarnfotografering TäbyBarnfotografering TäbyBarnfotografering TäbyBarnfotografering TäbyBarnfotografering TäbyBarnfotografering Täby

Barnfotografering Täby

Jag anser att er (och särskilt barnens) upplevelse av barnfotograferingen är väldigt viktig, utöver att ni får bilder av högsta klass. Med barn funkar det sällan bra att be dem le och titta in i kameran men desto bättre att busa och hitta på roliga upptåg! Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina bilder, så att ni kan glädjas av dom i generationer. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

Fina fotoplatser för barn i Täby

Som barnfotograf i Täby har jag många förslag på fina utomhusplatser som passar olika åldrar och årstider. Personligen älskar jag charmen i olika miner och sinnesstämningar, bilder som kompletterar varandra och bygger en fin historia ihop. Mina bilder skapar jag med målbilden att de ska bilda ett fint album att bläddra i tillsammans i framtiden och skratta åt alla mysiga och personliga miner och situationer som uppstår. Välj om ni vill att er barnfotografering ska ske på en plats utomhus eller kom till min studio i Täby kyrkby.

När var du själv med på barnfotografering?

Du är inte ensam om att känna dig obekväm med att vara framför kameran. Om du lägger osäkerheten åt sidan så är jag övertygad om att du kommer älska fotografierna på er tillsammans och jag vågar lova att dina barn kommer älska dom minst lika mycket, inte minst i framtiden.

Det må vara en klyscha men det kommer en dag då fotografierna på er tillsammans kommer att vara ovärderliga. Jag vill fånga er familjs samspel och kärlek genom mina fotografier, så att ni kan glädjas av dom i generationer. De är bara små en kort period.

När ni bokar en familjefotografering kommer vi överens om vad ni vill ha för bilder. Vanligast är enskilda bilder på barnen, syskonbilder, enskilda bilder bara på er föräldrar samt huvudfokus på hela familjen tillsammans. Var beredda på att bli delaktiga i utomhuslekarna! Det blir allt från pussar, kittlingskrig, nu-kommer-pappa-och-tar-dig! till kramar.

Fotostudio i Täby

Klicka här för att komma till min prislista och läsa mer om barnfotografering Täby. Klicka här för att komma till min engelska sida.

DELA DETTA INLÄGG

Brandwold

15 års erfarenhet

Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Yrkesverksam fotograf sedan 15 år, med studio i Täby, Stockholm. Innehar Gesäll- och Mästarbrev i Fotografyrket. Jag fotograferar alla typer av porträtt, främst bröllop och barn. ​​​​​​​​​Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag älskar att arbeta med min passion och gör mitt yttersta för att ni ska få porträtt som håller över generationer och lämnar avtryck. Jag fotograferar både digitalt och på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.

LÄR KÄNNA MIG