GALLERIES

    Blir aldrig bra på bild

    Blir aldrig bra på bildBlir aldrig bra på bild? Läs det här!

    Om jag hade fått en tia för varje gång jag har hört frasen ‘jag blir aldrig bra på bild’ 🙂 Lita på mig, jag vet hur det kan kännas framför en kamera, med en person som du inte känner. Lägg sedan till att man vill se bra ut och … hej prestationsångest! Jag vet hur det känns att känna sig obekväm och om det är något jag värdesätter så är det att se till att mina kunder känner sig bekväma framför min kamera. Det är otroligt vanligt att känna sig nervös inför sin fotografering.

     

    Blir aldrig bra på bild

    Hur jag jobbar för att du ska känna dig avslappnad

    Sedan 2008 har jag arbetat som porträttfotograf. Jag anser att det är mitt jobb att se till att du stryker frasen ‘blir aldrig bra på bild’ ur dina tankar och istället säkerställer att du är avslappnad under din fotografering. Jag är övertygad om att du kommer att vara nöjd med dina foton och mitt mål är att du kommer att lämna den obekväma känslan bakom dig så fort vi börjar fotografera. Hemligheten? Alla mina kunder säger till mig att de vill ha naturliga foton utan posering. Saken är dock att väldigt få av oss är bekväma framför en kamera så jag poserar mina kunder. Jag kommer aldrig att be dig att “göra din sak” och sedan vänta på att du ska komma på något.

     

    Så blir du bra på bild

    Jag kommer att vägleda er genom hela sessionen och berätta hur ni ska gå, hålla händerna, se på varandra osv. När man får vägledning i hur man agerar så kopplar man av och börja fokusera på varandra och hur man rör sig, istället för hur man ser ut. Genom att följa mina instruktioner kommer du att känna dig avslappnad. Kommer du med din partner? Jag berättar alltid för mina par att deras fokus under fotograferingen är att se till att sin partner får så mycket kärlek, komplimanger och positiv feedback som möjligt.

     

    Blir aldrig bra på bild

    Fokusera på din partner

    Genom att fokusera på att uppmuntra din partner kommer du att flytta fokus från att vara nervös. Genom att sluta fokusera över hur du ser ut på bild kan vi istället skapa en mysig upplevelse tillsammans med din favoritperson. Kommer du utan partner så kommer jag säkerställa att du känner dig trygg och omhändertagen. Föreställ dig att ha på dig fina kläder, på en vacker plats och få komplimanger och kramar i en eller två timmar. Och du får allt på foto, så att du kan återuppleva det du kände om och om igen genom åren. Det min vän, blir din fotograferingsupplevelse hos mig 🙂

    PREV. ITEM NEXT ITEM

    BRÖLLOP- OCH PORTRÄTTFOTOGRAF

    Studio i Täby, Stockholm

    Bröllopsfotograf Stockholm

    Prisbelönt fotograf med Gesäll- och Mästarbrev i fotografyrket. Baserad i Täby, norr om Stockholm. Om du som jag älskar pastellfärger, motljus och stilren design är vi en bra match. Jag fotograferar på analog film som ger fantastiska hudtoner, tidlöst utseende och vackert korn.


    Mer om mig.


    Nyhetsbrev
    Bröllopsfotograf Stockholm Mitt första bröllop fotograferade jag 2008. Varje år fotograferar jag ett mycket begränsat antal bröllop varje år för att kunna ge mina par bäst tänkbara service. Förbered dig på att känna dig avslappnad framför min kamera eftersom det är det som de flesta av mina kunder säger i sina recensioner.

    Mer info om bröllopsfotografering.

    En mysig och rolig stund tillsammans. Bus och skratt skapar tillsammans vackra fotografier från dina barns barndom och fångar alla deras små egenheter. Alla åldrar och alla årstider har sin charm.

    Mer info om barn- och familjefotografering.

    Följ mig på Instagram
    @brandwold

    Kategorier

    Warning: Undefined variable $msg in /customers/f/6/d/brandwold.se/httpd.www/wp-content/plugins/flo-launch/public/class-flo-setup-behind-scene-public.php on line 140